GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μετά τον εμβολιασμό! ΠΕΘΑΝΕ (από θρομβώσεις στα πόδια) 51χρονος στενός συνεργάτης βουλευτή της ΝΔ...

Συγκλονίζει ο θάνατος του 51χρονου καθηγητή Αποστόλη Ράμου από τη Ναύπακτο που ήταν αποσπασμένος στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή Αχαΐας τη...



Συγκλονίζει ο θάνατος του 51χρονου καθηγητή Αποστόλη Ράμου από τη Ναύπακτο που ήταν αποσπασμένος στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνας Αλεξοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο άνδρας που είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, αντιμετώπισε πριν από μερικές ημέρες πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα θρομβώσεις στα πόδια.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του. Τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των εκτεταμένων θρομβώσεων, οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το αριστερό πόδι.
 
Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο η κατάστασή του παρέμεινε κρίσιμη, με αποτέλεσμα την Πέμπτη να χάσει τη ζωή του.

Ο 51χρονος ήταν από τη Ναύπακτο και μαζί με τη σύζυγό του ήσαν εδώ και καιρό συνεργάτες της Χριστίνας Αλεξοπούλου. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε όπως είναι φυσικό την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους φίλους, αλλά και την οικογένεια των συνεργατών της βουλευτή Αχαΐας, όπως φυσικά και την ίδια την Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 2μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου.

Συλλυπητήριο μήνυμα της Χριστίνας Αλεξοπούλου
Το γραφείο μας σήμερα πενθεί. Η μεγάλη μας οικογένεια έχασε έναν σημαντικό φίλο, συνάδελφο, συνεργάτη. Ο Αποστόλης Ράμμος, ένας εξαίρετος άνθρωπος και οικογενειάρχης έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Αργυρή Χριστοδουλοπούλου, στα τέσσερα παιδιά τους και σε όλους τους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα.
Ο Θεός να τον αναπαύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση