GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ για όλους (και στην Γαλλία) προανήγγειλε ο Μακρόν...

Ο Εμανουέλ Μακρόν προμηνύει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού για όλους τους πολίτες της Γαλλίας, αν και δεν αποτελεί προτεραιό...



Ο Εμανουέλ Μακρόν προμηνύει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού για όλους τους πολίτες της Γαλλίας, αν και δεν αποτελεί προτεραιότητά του.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε την Τετάρτη ότι είναι πιθανό το εμβόλιο για τον κορονοϊό να γίνει υποχρεωτικό στη Γαλλία, αλλά υπογράμμισε ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα προς το παρών.
Σε μια προηχογραφημένη συνέντευξη που μεταδόθηκε στους γαλλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς TF1 και LCI, ο Μακρόν ρωτήθηκε εάν το εμβόλιο θα μπορούσε να προστεθεί στη λίστα με τα εμβόλια που είναι ήδη υποχρεωτικά στη Γαλλία.
«Είναι απολύτως δυνατό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος Πρόεδρος.

Ο Μακρόν ανέφερε, επίσης, ότι είναι θεμιτό το εμβόλιο να χορηγείται σε παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και 11 ετών, αλλά η τελική απόφαση εναπόκειται στους γονείς εάν το παιδί τους πρέπει να το κάνει.

Κλειστά τα νυχτερινά μαγαζιά υπό το φόβο του πέμπτου κύματος
Για τέσσερις εβδομάδες παραμένουν κλειστά τα νυχτερινά μαγαζιά στη Γαλλία, προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του κορονοϊού, όπως είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Jean Castex, πριν δύο εβδομάδες.

Η αναστολή λειτουργίας των νυχτερινών μαγαζιών ξεκίνησε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, τη στιγμή που η χώρα διανύει το πέμπτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση