GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η κοπέλα - θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «ΣΚΕΦΤΗΚΑ να δώσω τέλος στη ζωή μου!»

Η κοπέλα, που έπεσε θύμα των ενεργειών του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αποκαλύπτει πως σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω της διαρροής ερωτ...

Η κοπέλα, που έπεσε θύμα των ενεργειών του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αποκαλύπτει πως σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω της διαρροής ερωτικών τους στιγμών. Δηλώνει προδομένη από εκείνον, ενώ αναφέρεται αν γνώριζαν οι «Ράδιο Αρβύλα» όσα είχαν γίνει.

Σε συνταρακτικές αποκαλύψεις προχώρησε η κοπέλα, με την οποία διατηρούσε σχέση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και της οποίας διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες από ερωτικές τους στιγμές σε πορνογραφικά site, χωρίς τη συναίνεσή της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» του Alpha, η κοπέλα προχωρά ένα βήμα παραπάνω και αποκαλύπτει ότι μετά από όσα έγιναν «μπήκαν σκέψεις να δώσω τέλος στη ζωή μου».
Αναφέρει ότι νιώθει προδομένη από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και απαντά αν γνώριζαν για το περιστατικό οι «Ράδιο Αρβύλα», λέγοντας ότι δεν το ήξεραν, ενώ σχολιάζει την «συγγνώμη» του παρουσιαστή.

Όπως ανέφερε, είχαν δύο χρόνια σχέση και δεν είχε καταλάβει κάτι περίεργο και πως «έκανε ό,τι της έλεγε».
«Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλώς έκανα ο,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματός του θεωρούσα ότι δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια» τόνισε, σύμφωνα με το «Tlive».

Σε ερώτηση πότε άρχισε ο ίδιος να δημοσιοποιεί τις προσωπικές τους στιγμές, η κοπέλα απάντησε «από το πρώτο εικοσαήμερο».

«Υλικό κι από άλλες κοπέλες»

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς έμαθε για όλα αυτά, ενώ έκανε λόγο για «τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες», ενώ αναφέρει ότι ήταν «και πολλές άλλες κοπέλες».



«Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβε ότι είμαι εγώ. Μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες».

Η κοπέλα ανέφερε ότι το έμαθε αφού είχαν χωρίσει «οπότε δεν του είπα κάτι, γιατί δεν είχε νόημα, απλά κινήθηκα αμέσως νομικά». Πρόσθεσε ότι δεν μιλήσανε και δεν τον πήρε τηλέφωνο, για να του πει «τι έχεις κάνει;».

«Ήμουν σε τέτοια κατάσταση, δεν υπήρχε λόγος. Μάλιστα, ο ίδιος μου έλεγε συνέχεια ότι προσέχει να μην διαρρεύσει. Γι’ αυτό τον λόγο τα περνούσε αμέσως από το κινητό του στον υπολογιστή, για λόγους ασφαλείας όπως μου έλεγε».

Συνεχίζοντας, η κοπέλα αναφέρθηκε στη μήνυση που υπέβαλε μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, λέγοντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρύφτηκε για να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου.

«Δυστυχώς, μέχρι σήμερα γίνονται κοινοποιήσεις και από άλλα άτομα, ξανά και ξανά. Και ενώ είχε γίνει η μήνυση και ο ίδιος δεν το γνώριζε, και ενώ ήταν σε άλλη σχέση, ανέβασε και ένα άλλο βίντεο, έκανα αμέσως καταγγελία στην Αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου, που εκείνος κρύφτηκε και το απέφυγε και τότε είναι που έμαθε ότι εκκρεμεί και αυτή η κατηγορία εις βάρος του. Αυτό ήταν Απρίλιος του 2019».

Πρόσθεσε πως εκείνος δεν το γνώριζε, όταν του έκανε μήνυση.
«Τη μήνυση την κατέθεσα στην εισαγγελία, εδώ στην Αθήνα. Αυτός ανέβασε και τέταρτο βίντεο. Τότε, επειδή το είδα επί τόπου, έκανα αμέσως καταγγελία στην Αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου».
Αναφερόμενη στο γεγονός αν ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο, η κοπέλα απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν έγινε.
«Δήλωσε ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ισχύει γιατί ταξίδεψε στην Αλόννησο, τον είδαν όλοι επειδή κυκλοφορούσε με το μηχανάκι».
Μιλώντας για το τι εντύπωση έχει γι' αυτόν τον άνθρωπο, απάντησε πως δεν μπορεί να ξέρει τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. «Προφανώς του έδινε ικανοποίηση και επιβεβαίωση» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήξεραν κάτι οι Ράδιο Αρβύλα»
Ερωτηθείσα από το «Tlive» αν επικοινώνησε με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», η κοπέλα απάντησε πως «όχι».
«Όχι και οι ίδιοι δεν ήξεραν κάτι, γιατί και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήξεραν κάτι. Δεν ήξερε κανείς» είπε η κοπέλα.
Σχολιάζοντας την δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή, η κοπέλα τόνισε –σύμφωνα με το «Tlive»– πως εκείνος «προσπάθησε να την ξεγελάσει για δεύτερη φορά».

«Κατ’ αρχάς λέει ότι επανόρθωσε εμπράκτως, δεν κατάλαβα τι εννοεί, πώς επανόρθωσε εμπράκτως. Ίσα ίσα προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση, προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου».

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι της είπε ότι «άλλαξε, ότι το μετάνιωσε και να αποσύρω τη μήνυση για να του δείξω ότι τον αγαπώ».

«Μου είπε ότι άλλαξε, ότι το μετάνιωσε και να αποσύρω τη μήνυση για να του δείξω ότι τον αγαπώ. Δηλαδή συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα δηλαδή αισθάνομαι άσχημα, γιατί είχα κάποια αισθήματα γι' αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα».
Τέλος, σε ερώτηση αν της είχε ζητήσει συγγνώμη κατ' ιδίαν για όσα είχε κάνει, η κοπέλα είπε ότι «ναι, ζήτησε αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής, δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλιτώσει» αποκαλύπτοντας ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει καθώς ένιωθε προδομένη.
«Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση