GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ! Πέθανε (ξαφνικά) 33χρονη μητέρα από την καρδιά της...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΟΝΙΑ ΤΖΑΒΡΑ! ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ, ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΟΚ – Νεκρή ξαφνικά χθες...


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΟΝΙΑ ΤΖΑΒΡΑ! ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ, ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

ΣΟΚ – Νεκρή ξαφνικά χθες το βράδυ η Σόνια Τζάβρα
Ποτέ δε είναι εύκολο όταν φεύγει από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος. Αντίθετα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δύσκολο και επώδυνο. Ειδικά για τους οικείους που μένουν πίσω, χάνοντας το δικό τους παιδί.

Εντελώς απροσδόκητα έφυγε από κοντά μας η Σόνια Τζάβρα στην Κορινθία:. Χθες το βράδυ. Προδόθηκε από την καρδιά της σκορπίζοντας θλίψη απέραντη στον σύζυγο και το ανήλικο παιδάκι της αλλά και στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους.

Ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους δημιουργική και με όνειρα για το μέλλον, που ήταν μπροστά της. Με συμμετοχή σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Φρόντιζε πάντα να στολίσει την εκκλησία του χωριού στο Γεφυρουδί με τον δικό της καλόγουστο τρόπο, στις πιο όμορφες στιγμές μας -τους γάμους και τις βαφτίσεις μας- ενώ τώρα εμείς στον ίδιο χώρο θα την συνοδεύσουμε στο τελευταίο δικό της ταξίδι. Κρίμα κι άδικο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους δικούς της.
nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση