GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και οι κόρες σας θα γίνουν βίζιτες!» ΣΑΛΟΣ για την ανάρτηση δικηγόρου-στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ...

Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στα social media μια ανάρτηση του δικηγόρου και στελέχους  του ΣΥΡΙΖΑ Αγαμέμνονα Τάτση, ο οποίος υποσ...



Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στα social media μια ανάρτηση του δικηγόρου και στελέχους  του ΣΥΡΙΖΑ Αγαμέμνονα Τάτση, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως εξαιτίας των αυξήσεων σε ρεύμα και φυσικό αέριο, οι γυναίκες θα γίνουν «βίζιτες». 

Η ανάρτηση:
«Αγαπημένε δεξιέ “οικογενειάρχη” φαντάζομαι δε θα στεναχωρηθείς που η γυναίκα και η κόρη σου θα κάνουν βίζιτες για να πληρωθεί το ρεύμα και το αέριο. Άλλωστε, πιθανόν ακόμη να πιστεύεις ότι η αγορά λειτουργεί και θα εξομαλυνθεί η κατάσταση και ότι αυτοι που κυβερνάνε είναι άνθρωποι σαν κι εσένα και νοιάζονται για εσένα.
Μην το πάρεις προσωπικά αν σου συμβεί. Τα ιδια συμβαίνουν και στην Κολομβία και στην Ταϋλάνδη , δε θα είσαι ο πρώτος. Βέβαια ακόμα και εκεί οι κυβερνήσεις θα δίναν τα λεφτά στο ρεύμα και όχι σε λιστες σαν του Πέτσα για να σου πούνε αύριο ότι δεν τρέχει και τίποτα που η κόρη σου έγινε πο***να και ότι εσυ πρέπει να εισαι υπερήφανος για την επιλογή σου το 2019.
Οι υπόλοιποι όμως τι φταίγαμε ;
ΥΓ . Το γεγονός επιβεβαίωσα (για άλλη μια φορα) σήμερα στα Γιάννενα
Αγης Τάτσης



Όπως ήταν λογικό κάτω από αυτή την ανάρτηση επικράτησε πανικός και μεταξύ άλλων υπήρξε και «καυστικό» σχόλιο από τον Διευθυντή της εφημερίδας «Αυγή», Άγγελο Τσέκερη., όπου ανέφερε:
«Στον τοίχο του παρολίγον υποψηφίου μας για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών Αγαμέμνων Τάτση διεξάγεται από εχθές η πιο γόνιμη, ειλικρινής και παραγωγική συζήτηση για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ που έχω παρακολουθήσει μέχρι σήμερα. Τελικά παίρνω πίσω ότι είπα, οι δημοκρατικές διαδικασίες βάσης είναι γεμάτες αλήθεια και ειλικρίνεια». Και υπογράμμισε: «Και είναι πολύ ανακουφιστικό να βλέπουμε κάποιες στιγμές καθαρά ποιοι είμαστε, πριν ξαναρχίσουμε να παριστάνουμε ότι είμαστε κάποιοι άλλοι. Hasta la victoria siempre!».

Στη συνέχεια, ο ίδιος προχώρησε σε διαδοχικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, Αρχικά, ανέφερε πως πολλοί τον κάλεσαν για «νουθεσίες», ωστόσο εκείνος «δεν παίρνει πίσω ούτε μια λέξη»



1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση