GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ μοντέλου του OnlyFans για «κακόμοιρους συζύγους με βαρετές συζύγους»...

Το πρώην μοντέλο Carla Bellucci προσφέρει δωρεάν τη σελίδα της OnlyFans την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για «κακόμοιρους συζύγους με βαρετές ...


Το πρώην μοντέλο Carla Bellucci προσφέρει δωρεάν τη σελίδα της OnlyFans την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για «κακόμοιρους συζύγους με βαρετές συζύγους». 

Η Carla Bellucci, γνωστό κορίτσι του OnlyFans, κερνάει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - κάνοντας δωρεάν τη σελίδα της μόνο για εκείνη την ημέρα.

Η Bellucci είπε, σύμφωνα με τη dailystar.co.uk ότι η προσφορά αφορά «στερημένους συζύγους» των οποίων οι γυναίκες έχουν γίνει «βαρετές». «Αυτό είναι για άντρες που πρέπει να πάνε για ύπνο με βαρετές γυναίκες για να διασκεδάσουν λίγο και τουλάχιστον να δουν μια γυναίκα με σέξι εσώρουχα» αναφέρει.

«Αυτές οι γυναίκες πρέπει να βγάλουν τα εσώρουχα της Μπρίτζετ Τζόουνς και να σταματήσουν να πηγαίνουν για ύπνο στις έξι η ώρα. Γίνε σέξι, σταμάτα να βάζεις τα παιδιά πρώτα και βρες χρόνο για τον εαυτό σου» προσθέτει σε προκλητικό ύφος.
Κανονικά χρεώνει 14,99 δολάρια για πρόσβαση στη σελίδα της στο OnlyFans, όπου το βιογραφικό της λέει: «Εδώ βρίσκονται οι πιο άτακτες φωτογραφίες μου που δεν έχεις ξαναδεί».

Η μαμά τεσσάρων παιδιών, σημειώνει ακόμα πως άκουσε πολλά κουτσομπολιά γι΄αυτήν πρόσφατα. Ακόμα και μέσα στον κύκλο των φίλων της. «Οι άνθρωποι διαρρέουν φωτογραφίες μου από το OnlyFans και τις βάζουν σε συνομιλίες WhatsApp. Προφανώς έχουν τόσα πολλά να πουν για μένα, οπότε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανοίγω το OnlyFans για μία μόνο μέρα, ώστε να μπορούν να δουν τι θέλουν.

«Θα τους χαρίσω την εγγραφή τους για να μπορούν να διαρρεύσουν φωτογραφίες. Ίσως μπορούν να ρίξουν μια ματιά και να πάρουν μερικές συμβουλές για το πώς να κάνουν ωραία πράγματα για τους άντρες τους. Και μπορεί ακόμη και να τις ενθαρρύνει να ξεκινήσουν τις δικές τους σελίδες OnlyFans».

Η Carla πιστεύει ότι άλλες μαμάδες είναι «εμμονικές» μαζί της επειδή δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στις δικές τους σχέσεις.

«Εγώ και ο σύντροφός μου θα πάμε ένα ταξίδι πέντε αστέρων στο Ντουμπάι τον Απρίλιο και αφήνουμε τα παιδιά πίσω γιατί είναι η δική μας στιγμή και θα τα πάρουμε το καλοκαίρι. Πρέπει να διαχωρίσεις αυτά τα πράγματα για να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή».
Επιθυμεί δε να διαλύσει διάφορους μύθους γύρω από τη σελίδα της. «Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι πορνοστάρ και δεν είμαι. Έχουν αυτή την απαίσια γνώμη για τη σελίδα μου και απλά δεν την έχουν δει και μου βάζουν ταμπέλες» καταλήγει με παράπονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση