GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΝΕΚΡΟ Ή ΖΩΝΤΑΝΟ!» ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕ τον Πούτιν για 1.000.000 δολάρια...

Νεκρός ή ζωντανός!  Ο Ρώσος επιχειρηματίας Alexander Konanykhin έδωσε αμοιβή 1.000.000 δολαρίων για το κεφάλι του Πούτιν.. Επικήρυξη 1.000....


Νεκρός ή ζωντανός! 

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Alexander Konanykhin έδωσε αμοιβή 1.000.000 δολαρίων για το κεφάλι του Πούτιν..

Επικήρυξη 1.000.000 δολαρίων για τη σύλληψη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν προσέφερε σε στρατιωτικούς ο Ρώσος επιχειρηματίας Άλεξ Κονάνιχιν σε ανάρτηση που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η Ρωσία συνέχιζε την εισβολή της στην Ουκρανία.

"Υπόσχομαι να πληρώσω 1.000.000 δολάρια στον αξιωματικό ή στους αξιωματικούς που, συμμορφούμενοι με το συνταγματικό τους καθήκον, θα συλλάβουν τον Πούτιν ως εγκληματία πολέμου σύμφωνα με τους ρωσικούς και διεθνείς νόμους", έγραψε ο Konanykhin στο LinkedIn. "Ο Πούτιν δεν είναι ο Ρώσος πρόεδρος, καθώς ήρθε στην εξουσία ως αποτέλεσμα μιας ειδικής επιχείρησης ανατίναξης πολυκατοικιών στη Ρωσία, στη συνέχεια παραβίασε το Σύνταγμα καταργώντας τις ελεύθερες εκλογές και δολοφονώντας τους αντιπάλους του".

"Ως Ρώσος πολίτης, θεωρώ ηθικό μου καθήκον να διευκολύνω την αποναζιστικοποίηση της Ρωσίας. Θα συνεχίσω τη βοήθειά μου προς την Ουκρανία στις ηρωικές προσπάθειές της να αντισταθεί στην επίθεση της Ορντά του Πούτιν", πρόσθεσε ο επιχειρηματίας. Orda είναι η ρωσική λέξη για τη "ορδή", μια ληστρική, λεηλατική συμμορία.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια εικόνα με μια φωτογραφία του Πούτιν και τις λέξεις "Καταζητείται: Νεκρός ή ζωντανός. Βλαντιμίρ Πούτιν για μαζική δολοφονία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση