GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΛΑΜΑ στον ΑΝΤ1! «ΠΑΤΩΣΕ» σε τηλεθέαση η σειρά με τον (πρόεδρο της Ουκρανίας) Β. Ζελένσκι...

Ο «Υπηρέτης του λαού» δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των θεατών και έπιασε μονοψήφια νούμερα παρότι το έβαλαν στην prime time ζώνη.  Πρεμ...


Ο «Υπηρέτης του λαού» δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των θεατών και έπιασε μονοψήφια νούμερα παρότι το έβαλαν στην prime time ζώνη. 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στον ΑΝΤ1 η κωμική/σατιρική σειρά του 2015 «Υπηρέτης του Λαού» («Servant Of The People»), την οποία υπογράφει, ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο νυν Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η σειρά με τον Ουκρανό πρωθυπουργό φαίνεται πως δεν είχε και τα αναμενόμενα αποτελέσματα καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 6%, προκαλώντας απογοήτευση στους αρμοδίους του καναλιού. 

Οι Έλληνες τηλεθεατές φαίνεται πως αντιλήφθηκαν την καιροσκοπικού τύπου πρόθεση που είχαν τα ελληνικά κανάλια προκειμένου να…ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες υπέρ του Ουκρανού προέδρου!!!


1 σχόλιο

  1. Ο Γραμματέας Τύπου του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι
    ΑΠΛΑ ΕIΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν από το 2005 την Ουκρανική Έρευνα Παθογόνων
    και Βιολογικών Όπλων Lab

    Ένα έγγραφο που είναι διαθέσιμο στο κοινό δείχνει μια συμφωνία 15 εκατομμυρίων δολαρίων που υπογράφηκε μεταξύ του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας για την υποστήριξη της έρευνας για την έρευνα βιολογικών όπλων στο Κίεβο, το Λβοφ και την Οδησσό.

    Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρείχε υλικό και εκπαίδευση για «συνεργατική βιολογική έρευνα, ανίχνευση και απόκριση παραγόντων βιολογικής απειλής και βελτίωση της προστασίας βιολογικού υλικού, του ελέγχου και της λογοδοσίας».

    Λεπτομέρειες αποκρύπτονταν από τη δημόσια αποκάλυψη, αλλά τα «κρατικά μυστικά της Ουκρανίας» έπρεπε να κοινοποιηθούν στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

    https://gab.com/QAnon211

    https://www.state.gov/wp-content/uploads/2019/02/05-829-Ukraine-Weapons.pdf
    PDF 15 ΣΕΛΙΔΩΝ



    Υ.Γ ΔΙΑΔΩΣΤΕ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση