GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ζητά τώρα ο Ζελένσκι...

Pit Lallas   Ζελενσκι  προς ΝΑΤΟ: "τι να τα κάνω τα τρόφιμα το νερό και τα όπλα εάν το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να προστατεύσει τους συμμάχους τ...


Pit Lallas 
Ζελενσκι  προς ΝΑΤΟ: "τι να τα κάνω τα τρόφιμα το νερό και τα όπλα εάν το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να προστατεύσει τους συμμάχους του. Αυτό λοιπόν είναι το ΝΑΤΟ;"
Πιο εκβιαστής ψοφας...
Θέλει την άμεση εμπλοκή του ΝΑΤΟ, ζητά από το ΝΑΤΟ να χτυπήσει με μαχητικά τα ρωσικα στρατεύματα.. ...ζητά ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ !!!
---------------------------------------
«Δεν θα μπορέσετε να μας ξεπληρώσετε με λίτρα καύσιμα τα λίτρα αίματός μας. Αίμα που χύσαμε για την κοινή Ευρώπη. Για την κοινή μας ελευθερία. Για το κοινό μας μέλλον».
Ξέσπασε κατά του ΝΑΤΟ ο Ουκρανός πρόεδρος, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι πολεμικές συγκρούσεις με τη Ρωσία, σε ουκρανικό έδαφος.
Αιτία αποτελεί το αίτημά του για ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη χώρα του. Για το αίτημα αυτό έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ και από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

1 σχόλιο

  1. This is NOT my government!

    AKOYΣ @ΑΜΙΩΤΑΚΗ...........


    https://twitter.com/yhpBxeNjt5UPL4I/status/1500531251433857033?cxt=HHwWkoCzgaPO-tIpAAAA


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση