GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΑ ΕΛΤΑ τιμωρούν τους ...εργαζόμενους μετά την επίθεση των χάκερ

Υποχρεωτική άδεια χορήγησαν από χθες τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) στο προσωπικό τους που δεν μπορεί να εργαστεί μετά την επίθεση χάκερ κα...



Υποχρεωτική άδεια χορήγησαν από χθες τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) στο προσωπικό τους που δεν μπορεί να εργαστεί μετά την επίθεση χάκερ και την απενεργοποίηση του δικτύου ηλεκτρονικών υπολογιστών της επιχείρησης.

Τιμωρούνται δηλαδή οι εργαζόμενοι, χάνοντας μέρες κανονικής αδείας, για την αμέλεια της διοίκησης αλλά και της κυβέρνησης να θωρακίσουν αποτελεσματικά έναν δημόσιο οργανισμό. Τιμωρείται όμως και ο ίδιος ο οργανισμός που ήδη χάνει τη δυνατότητα να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς για να αναλάβει μαζικές αποστολές αλληλογραφίας διαφόρων φορέων.

Αρχισαν όμως να κυκλοφορούν και κάποια ανέκδοτα, όπως η... ιδέα τα λύτρα που ζητούν οι χάκερ για να ξεκλειδώσουν τα συστήματα να πληρωθούν σε λίτρα βενζίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση