GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί όλα αυτά;; Για να μην θιγεί ο φασισμός στην Ουκρανία!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Η ερώτηση: «Πες μου, στο Άουσβιτς, πού ήταν ο Θεός;» Και η...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Η ερώτηση: «Πες μου, στο Άουσβιτς, πού ήταν ο Θεός;»
Και η... απάντηση: «Πού ήταν ο άνθρωπος;» (Γουίλιαμ Στίρον, Αμερικανός συγγραφέας)
Ένα νέο Αουσβιτς ιδεών και έκφρασης, εκτελέσεων της Ιστορίας και αποποινικοποίησης των εμπνευστών του, άρχισε να χτίζεται, στον κόσμο, αμέσως μετά την νίκη, κατά του ναζισμού της Χιτλερικής Γερμανίας.
Πρωτεργάτης της διάσωσης αυτού του μορφώματος η σημερινή "Δύση" με επικεφαλής την κοιτίδα του καπιταλισμού, τις ΗΠΑ.
Και ενώ ο ναζισμός του Χίτλερ εκπονούσε τα σχέδια του, μυστικά και παραπλανητικά, οι αμετανόητοι σημερινοί φασίστες δεν έχουν οποιονδήποτε ενδοιασμό να μιλούν και να ενεργούν ανοιχτά, για την επαναφορά του.
Έτσι, σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, φασιστικά κράτη, όπως οι χώρες της Βαλτικής και η Πολωνία έγιναν μέλη της "Δημοκρατικής" Ευρώπης, ενώ εξετάζεται και η ένταξη της φασιστικής Ουκρανίας.
Με το σύνθημα "αποκομμουνιστοποίηση" της Ουκρανίας, που κήρυξε ο Ζελένσκι, εναντίον της περιοχής του Ντονμπάς, για εθνοκάθαρση των Ρωσόφωνων και εισβολή στην Κριμαία, στα τέλη Φεβρουαρίου, όπως αποδεικνύουν νέα στοιχεία, ένα νέο πολεμικό σύνθημα ξεδιπλώθηκε. "Αποναζιστικοποίηση".
Με το που ακούστηκε η λέξη αποναζιστικοποίηση, έπιασαν δουλειά τα μεγάλα συμφέροντα και οι απόγονοι των ταγμάτων των SS. Απαγορεύσεις λόγου και σκέψης, λογοκρισίες, εντατική προπαγάνδα με απίστευτα ψεύδη, από τα συστημικά ΜΜΕ, νομιμοποίηση εκφράσεων μίσους και εγκλημάτων, παράνομες αποφάσεις οικονομικής κατάρρευσης των λαών, παράνομες αποστολές πολεμικού υλικού και μισθοφόρων, σε μια χώρα, που δεν ανήκει, ούτε στην ΕΕ, ούτε στο ΝΑΤΟ.
Και γιατί όλα αυτά;; Για να μην θιγεί ο φασισμός στην Ουκρανία! Κάτι τέτοιο θα ήταν πλήγμα, στην απαιτούμενη υποταγή του κόσμου, στον "έναν και μοναδικό κυρίαρχο}. Στις ΗΠΑ! Σ΄αυτές, που έχτισαν αυτό το φασιστικό καθεστώς, εκεί και δίδαξαν στρατιωτικές μεθόδους, ανακριτικές μεθόδους, μεθόδους διαφθοράς, εκπόρνευσης, παιδεραστίας, οικονομικής μετανάστευσης. Ετσι διέλυσαν την χώρα και τώρα την καταστρέφουν, απ΄τα θεμέλια, συνεχίζοντας τις αποστολές πολεμικού υλικού.
Λίγη ακόμα "δημοκρατική" Ευρώπη βλέπουμε και στην Πολωνία, όπου γκρεμίζονται οβελίσκοι, προς τιμήν των 600.000 Σοβιετικών στρατιωτών, που έδωσαν την ζωή τους, για την απελευθέρωση αυτής της χώρας.
Ακόμη λίγη "δημοκρατική" Ευρώπη βλέπουμε και στην Γερμανία, όπου Χριστιανοδημοκράτες ζητούν να αφαιρεθεί το μνημείο του ΓΓ του ΚΚΓερμανίας και αντιφασίστα Ερνεστ Τέλμαν, που διώχθηκε από τον Χίτλερ και αφού φυλακίστηκε, για 11 χρόνια, εκτελέστηκε, στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ.
Ζητήθηκε να λιώσουν το άγαλμα και με τα χρήματα, που θα προκύψουν να χρηματοδοτηθεί η Ουκρανία. Συμφώνησαν και οι "Πράσινοι".
Αυτή είναι η κατάντια της μεταπολεμικής κοινωνίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση