GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΒΟΜΒΑ! 1.261 τριπλοεμβολιασμένοι πέθαναν από κορονοϊό μέχρι τις 22 Μαρτίου...

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος βρήκε τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ γι...


Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος βρήκε τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. 

Όπως μπορεί κάποιος να δει στα στοιχεία τα οποία δημοσίευσε ο Π. Πολάκης μέχρι τις 22 Μαρτίου του 2022 πέθαναν 1.261 τριπλοεμβολιασμένοι με κορωνοϊό, κάτι που αποδεικνύει ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα προσφέρουν απειροελάχιστη προστασία, όσες δόσεις και εάν έχει κάνει κάποιος. Παράλληλα εκθέτει πλήρως την κυβέρνηση, η οποία χρησιμοποίησε κάθε τρόπο για να αναγκάσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς τελικά το εμβόλιο δεν τους προστάτευσε από τον ιό.

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη
«Τώρα που τελειώσαμε το χειρουργειο ….ΠΑΜΕ ….
Σύμφωνα με έγγραφο του ΕΟΔΥ, (φωτό 1)μέχρι τις 22 Μαρτίου 2022 έχουν πεθάνει ΧΙΛΙΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΝΑΣ (1.261) συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν εμβολιασθεί ΚΑΙ με τις ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ. (Φωτό 2)



Το εγκληματικό αφήγημα της κυβέρνησης ότι το εμβόλιο είναι το “μοναδικό όπλο” ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ πλέον και επίσημα!

Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν ελαχιστοποιήσει τους θανάτους από covid διότι: ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ το δημόσιο σύστημα υγείας, ΕΦΤΙΑΞΑΝ και ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΜΕΘ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗΚΑΝ και χορηγούν κατά κόρον τα μονοκλωνικά αντισώματα (το sotrovimab και πλέον και το bebtelovimab) και τα αντιικά χάπια (paxlovid) που προστατεύουν σε ποσοστό άνω του 89% από βαριά νόσηση και θάνατο από την παραλλαγή Ομικρον.

Εδώ ο Μητσοτάκης και ο Πλεύρης επιλέγουν να κρύβουν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι στις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε ποσοστό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού, αντί να κάνουν τα αυτονόητα!
Κυνική αδιαφορία, εγκληματική ιδεοληψία, μικρονοΐκό πείσμα, ιδιοτελές συμφέρον;
Ότι και να ‘ναι, πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΦΥΓΟΥΝ και να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ !

ΥΓ 1.Όπως φαίνεται από τη φωτό 3 το σύνολο των θανάτων των μερικώς και πλήρως εμβολιασμένων ήταν ,μέχρι 22 Μαρτίου 2022, 5922!
Από αυτούς οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι με δυο η τρεις δόσεις ήταν 5018!!!!
ΥΓ2.Στις φωτογραφίες 4-5 φαίνεται τι συμβαίνει στις άλλες χώρες και τι εμάς στους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού τις τελευταίες μέρες!
ΥΓ3.ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ;
Εγώ που τα έλεγα από το Νοέμβριο του 2020 για τις ΜΕΘ και τα φάρμακα και με λοιδωρησατε με τον πιο ελεεινό τρόπο, ή εσείς οι ΑΣΧΕΤΟΙ-ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ;;;
Όλα εδώ αποδεικνύονται και όλα ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!!»








4 σχόλια

  1. Ακομη μια αποδειξη πώς οι μαλακιες των τηλελοιμωξιολογων ειναι ασυστολα ψευδη.Και ακομη μια αποδειξη οτι κανενας πουλημενος εισαγγελισκος δεν θα κουνηθει γιατι ειναι κοτα με λειρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερωτηση:Στις 21000 ανεμβολιαστους που πεθαναν,συγκαταλεγονται και οι πριν ξεκινησει ο εμβολιασμος;Ωραια στατιστικη ρε γαιδουρια.Πού τη μαθατε,στα παρτυ της ΔΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν τον εμβολιασμο οι θανατοι (των ανεμβολιαστων) ηταν περιπου 500. Μετα εφτασαν τους 21.107...Επισης απο τους 1.200 πληρως εμβολιασμενους, οι 990 ηταν ανω των 75! (και ισως και με υποκειμενα νοσηματα, που ομως δεν αναφερεται).

      Διαγραφή
  3. Ευτυχως, αυτοαναιρειστε!! Απο τους 27.029 θανατους, οι 21.107 ηταν παντελως ανεμβολιαστοι, δηλαδη το 78%! Και απο τους πληρως εμβολιασμενους ποσοι ηταν υπερηλικες και με υποκειμενα νοσηματα; Δηλαδη μας λετε οτι το 1.261 ειναι μεγαλυτερο του 21.107;; Απορω πως μερικοι σας πιστευουν. Τοσο ζωα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση