GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από Ρωσίδα στην Αθήνα! «ΟΥΚΡΑΝΟΙ άρπαξαν τη σημαία και επιτέθηκαν στο παιδί μου...»

Στην Αθήνα την  Κυριακή έγιναν δύο διαφορετικές πορείες. Η μία από Ρώσους και ρωσόφιλους και η άλλη από Ουκρανούς και υποστηρικτές τους. Η α...


Στην Αθήνα την  Κυριακή έγιναν δύο διαφορετικές πορείες. Η μία από Ρώσους και ρωσόφιλους και η άλλη από Ουκρανούς και υποστηρικτές τους.


Η ατμόσφαιρα από τα πρώτα λεπτά ήταν τεταμένη και δεν έλειψαν τα έκτροπα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Στον απόηχο τους  μία σημαντική καταγγελία είδε  το φως της δημοσιότητας.

Μία Ρωσίδα η οποία ζει χρόνια στη χώρα μας κατήγγειλε πως εκείνη καθώς και ο μικρός της γιος δέχθηκαν  αναίτια επίθεση από Ουκρανούς στην  αυτοκινητοπομπή της Αθήνας

Η ίδια  ανήρτησε βίντεο με αίματα στο χέρι του γιου της αλλά και τα σπασμένα τζάμια στο αυτοκίνητο που τους μετέφερε

Τι δηλώνει η ίδια:
«Ενήλικοι άνδρες επιτέθηκαν στο παιδί μου κατά τη διάρκεια της ειρηνικής αυτοκινητοπομπής! Του άρπαξαν τη ρωσική σημαία, έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου και χτύπησαν το παιδί μου με τη σημαία! Το δεύτερο τζάμι το έσπασαν με την ελληνική σημαία!
Τώρα είμαστε στο νοσοκομείο, και μετά θα πάμε στην αστυνομία! Ας δει ο κόσμος πώς συμπεριφέρονται οι Ουκρανοί σε μια ξένη χώρα! Έχετε χτυπήσει το αυτοκίνητο ενός Έλληνα που έχει δικαίωμα συμμετοχής σε οποιεσδήποτε επιτρεπόμενες δραστηριότητες!
Έχετε χτυπήσει και το μικρό παιδί με ελληνική υπηκοότητα! Όσοι ακόμα υποστηρίζουν την Ουκρανία, σκεφτείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας! Αργότερα θα γράψω μια ανάρτηση και στα ελληνικά!
Αυτός ήτανε ο στόχος της αυτοκινητοπομπής μας – ο κόσμος χωρίς ναζισμό! Επίθεση σε ένα εφτάχρονο παιδί – τι είναι αυτό, εάν όχι ναζισμός;»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση