GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ιερέας αυτοκτόνησε με πιστόλι την ώρα της προσευχής...

Σημεία των καιρών! Ιερέας αυτοκτόνησε με πιστόλι εν ώρα προσευχής στον Ορθόδοξο καθεδρικό Ναό Αγ. Γεωργίου στη Λατάκια στη Συρία!!!  Ο ιερέ...

Σημεία των καιρών! Ιερέας αυτοκτόνησε με πιστόλι εν ώρα προσευχής στον Ορθόδοξο καθεδρικό Ναό Αγ. Γεωργίου στη Λατάκια στη Συρία!!! 

Ο ιερέας, π. George Rafiq Hosh, υπό μυστηριώδεις συνθήκες αυτοκτόνησε αφού αυτοπυροβολήθηκε στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λατάκια κατά την ώρα προσευχής.

Ειδική πηγή ανέφερε ότι ο πατέρας George Hosh αυτοπυροβολήθηκε ενώ προσευχόταν στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λατάκια. Η πηγή πρόσθεσε ότι ο ιερέας πέθανε αμέσως αφού αυτοπυροβολήθηκε, χωρίς να διευκρινίσει τα κίνητρα και το υπόβαθρο του περιστατικού.

Λήφθηκε αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Sheikh Daher στη Λαττάκεια για τον ιερέα George Rafiq Hosh, γεννημένο το 1956, που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου.

Αμέσως στάλθηκε περιπολικό από το τμήμα και ιατροδικαστικές του Κλάδου Εγκληματικής Ασφάλειας και κατά την άφιξή τους στο σημείο, οι προαναφερθέντες είδαν τον ιερέα νεκρό να κάθεται σε καρέκλα εντός του καθεδρικού ναού, πυροβολημένος στο στήθος με το πιστόλι πεσμένο στο έδαφος δίπλα του.


Παρευρέθηκε η επιτροπή ιατρικών και δικαστικών εξετάσεων και η αιτία θανάτου αποκαλύφθηκε ως τραυματική αιμορραγία μετά από διαμπερές τραύμα που έφερε από πυροβολισμό στο στήθος προς την πλάτη.

Από την έρευνα υπό την επίβλεψη ειδικότερα του αρχηγού της Αστυνομίας της Περιφέρειας Λατάκειας, διαπιστώθηκε ότι ο ιερέας είχε αυτοπυροβοληθεί με το δικό του πιστόλι διαμετρήματος 7,5 χιλιοστών λόγω ψυχολογικών και κοινωνικών πιέσεων, καθώς είχε στην κατοχή του ιδιόχειρο χειρόγραφό σημείωμα που το επιβεβαιώνει σύμφωνα με το Υπουργείο_Εσωτερικών της Συρίας.

Από την πλευρά της, η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Λατάκια εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, λέγοντας: «Ο ιερέας George Rafik Hosh έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα το βράδυ πυροβολώντας τον εαυτό του μέσα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου. Αυτή η εκπληκτική συμπεριφορά προήλθε από συσσωρευμένες ψυχολογικές και κοινωνικές πιέσεις Προσεγγίζουμε αυτό το οδυνηρό περιστατικό με πνεύμα προσευχής μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και να γίνει η ταφή» αναφέρει το SANA.

Ο θάνατος του ιερέα ήταν ακαριαίος αμέσως μετά τον πυροβολισμό. Καταγόταν
από το χωριό Haluz στην ύπαιθρο Idlib πριν μετακομίσει στην πόλη Λατάκια λόγω των συνθηκών του πολέμου. Εκτοπισμένος..

Σημεία των καιρών πρωτοφανές περιστατικό στα παγκόσμια χρονικά..
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση