GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΗΡΩΕΣ» ΚΑΙ «ΝΑΖΙ»! ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Ρωσίας στον Μητσοτάκη για το «νέο Μεσολόγγι η Μαριούπολη»...

Σφοδρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η ρωσική κυβέρνηση με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζα...


Σφοδρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η ρωσική κυβέρνηση με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα να δηλώνει αναφορικά με την περίφημο συσχετισμό των Ελλήνων ηρώων του Μεσολογγίου και της Εξόδου της Ιερής Πόλης με την Μαριούπολη και τους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ: 

«Η Αθήνα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφασή της να ενταχθεί στο αντιρωσικό μέτωπο. Ο Μητσοτάκης έδωσε ένα περίεργο σύνολο ιστορικών αναλογιών.
Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων πριν από διακόσια χρόνια αποδείχθηκε ότι ήταν ισοδύναμος με τις εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο επί οκτώ χρόνια πολέμησε εναντίον των πολιτών του στο Ντονμπάς.
Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι ήρωες στην υπεράσπιση του ελληνικού φρουρίου του Μεσολογγίου το 1825 τοποθετήθηκαν στο ίδιο επίπεδο με τους Ναζί από το τάγμα Αζόφ -1826»,
είπε.

Και συνέχισε:
«Στην πραγματικότητα, μεταξύ άλλων, μιλάμε για άλλη μια προσπάθεια της Αθήνας να δικαιολογήσει τη βαθιά λανθασμένη απόφασή της να ενταχθεί ενεργά στο δυτικό αντιρωσικό μέτωπο, μεταξύ των πρώτων που έστειλαν όπλα στο Κίεβο, με τη βοήθεια των οποίων οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας βομβαρδίζουν καθημερινά τον άμαχο πληθυσμό του Ντονμπάς, σκοτώνει ανθρώπους στο Ντόνιετσκ, στο Ρουμπίζνε, στην Αβντιέβκα και σε άλλους οικισμούς.
Η ελληνική ηγεσία αναπαράγει προσεκτικά διεστραμμένες ερμηνείες των ενεργειών της Ρωσίας, η οποία, μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες να επιτύχει μια ειρηνική διευθέτηση της ενδοουκρανικής σύγκρουσης, αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον ρωσόφωνο πληθυσμό της Ουκρανίας. το γενικό πλαίσιο της κατάστασης ασφάλειας στην περιοχή και στον κόσμο».
Αποκλείεται μια εναλλακτική άποψη ή απλώς η πιθανότητα να παρουσιαστεί κάτι σαν αντίθεση, γιατί τα ρωσικά ΜΜΕ αποκλείονται από τον ελληνικό χώρο ενημέρωσης και γύρω από αυτό το γεγονός λειτουργούν ως ένα είδος κωδικού πρόσβασης για την πίστη της Αθήνας στους κανόνες και τις κατευθυντήριες γραμμές ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
Οι αναδυόμενες νέες προκλήσεις δεν μένουν χωρίς επαρκείς απαντήσεις από τη ρωσική πλευρά»,
κατέληξε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ...

1 σχόλιο

  1. Ε,αει στο διαολο.Αμερικανος μας λεει οτι ξεσκιστηκαμε να δινουμε οπλισμο στην Ουκρανια,Τουκος μας λεει τι συζηταει κρυφα ο Πρωθυπουργος,Ρωσιδα κανει παρατηρηση για τις βλακειες περι Μεσολογγιου [κοπροσκυλα της Ακαδημιας,σκατα στα μουτρα σας]οι Ερωπαιοι μας μιλανε για ελευθερια του τυπου.Απο δω,ολα καλα.Μηπως να τους απολυσουμε ολους αυτους τους κερχανατζηδες γιατι και δουλεια δεν κανουν και μας στιχιζουν αντερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση