GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η πρώτη αιτία μετάδοσης της ευλογιάς των πιθήκων...»

Της Ιωάννας Υψηλάντη Από σήμερα, με εντολή Πούτιν, κλιμακώνονται σε ένταση, οι μάχες, στην Ουκρανία. Η μαζική παράδοση των...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Από σήμερα, με εντολή Πούτιν, κλιμακώνονται σε ένταση, οι μάχες, στην Ουκρανία.
Η μαζική παράδοση των... Αζοφιστών και της ηγεσίας τους εξέπληξε ακόμα και τους μαχητές του Ντονμπας, που τους παρέλαβαν και καταρράκωσε το ηθικό του Ουκρανικού στρατού.
Όλοι αναρωτήθηκαν, γιατί το φασιστικό σύνταγμα δεν έκανε μαζική ένοπλη έξοδο, έστω για την τιμή των όπλων, καθώς οι Ρώσοι στρατιώτες ήταν πολύ λιγότεροι και οι Αζοφιστές κατείχαν πολύ και βαρύ εξοπλισμό, ενώ ταυτόχρονα υπήρχαν και αρκετοί δίοδοι διαφυγής. Όλοι όσοι βγήκαν από το Αζοφστάλ ήταν οπλισμένοι και κατέθεταν, ήσυχα, τα όπλα τους.
Στο μεταξύ, τα στρατεύματα του Ντονμπας και ο Ρωσικός στρατός προελαύνει στα μέτωπα του πολέμου.
Ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει πολύ βαριές απώλειες, οι στρατιώτες αποδεκατισμένοι κάνουν εκκλήσεις, για όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό, κατηγορούν τους επικεφαλής τους ότι τους παρατάνε και εξαφανίζονται, ενώ ο Ζελένσκι προχωρά σε συνεχείς επιστρατεύσεις νέου αίματος.
Ταυτόχρονα, μέσα στην απελπισία του, παραχωρεί με νόμο ειδικά προνόμια στους Πολωνούς, επιτρέποντας τους να εκλέγονται (στην Ουκρανία) να διαμένουν και να σχηματίζουν αστυνομικά σώματα για την τήρηση της τάξης (στην Ουκρανία).
Από την μεριά του ο Πολωνός Πρόεδρος Αντρέι Ντούντα δήλωσε ότι καταργεί τα σύνορα του με την Δυτική Ουκρανία. Εκεί βρίσκονται περιοχές, που είχαν αφαιρεθεί, από την Πολωνία, μετά τον Β΄ΠΠ, έναντι τμημάτων της Ουγγαρίας, που της αποδόθηκαν.
Αυτά αποφασίστηκαν, στην χθεσινή συνάντηση, που είχαν οι δύο Πρόεδροι, "σε θερμό κλίμα".
Στο στιγμιότυπο βλέπετε την πρώτη αιτία μετάδοσης της ευλογιάς των πιθήκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση