GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΟΧΟΣ! Xωρίς ελαφρυντικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος....

Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία και χωρίς ελαφρυντικά κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθ...


Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία και χωρίς ελαφρυντικά κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς δηλαδή να του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής, κακοποίησης ζώου, αλλά και για τα άλλα δύο πλημμελήματα που αντιμετωπίζει. 

Ένοχος, όπως κατηγορείται, κρίθηκε  ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στις 11 Μαΐου του 2021.

Ο κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση δικαστών και ενόρκων χωρίς να αντιδράσει. Ακόμη το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση της υπεράσπισης ώστε να μην συνεκτιμηθεί η κατάθεση της Ελ. Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας, η οποία παρακολουθούσε το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος πιλότος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς δηλαδή να του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής όπως ζητούσε, για κακοποίηση ζώου αλλά και για τα άλλα δυο πλημμελήματα που αντιμετωπίζει – ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση