GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟ 1894! Ο "ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ" με την υπόθεση της Αιξωνής...

Μιχάλης Κλαδίτης    Έρευνα παραδικαστικού. "Αιξωνή" 1894: Ο βουλευτής Άρτας Κων/νος Καραπανος παίρνει με τη μορφή της παραχώρησης ...


Μιχάλης Κλαδίτης  
Έρευνα παραδικαστικού.

"Αιξωνή"
1894:
Ο βουλευτής Άρτας Κων/νος Καραπανος παίρνει με τη μορφή της παραχώρησης από το Κράτος έκταση 80 στρεμμάτων στο δάσος Αιξωνης!
1899:
Γίνεται καταπάτηση της πλαγιάς προς την Βάρη..
1915 :
Κληρονομεί την έκταση ο γόνος
Πύρρος Καραπανος.
1919 :
Αίτηση άδειας για οικοπεδοποίηση 30.000 στρεμμάτων βγαίνει αρνητική.
1920:
Πωλείται το 50% της έκτασης των 36.000 πλέον στρεμμάτων.
1950 :
Οικοδομικος συνεταιρισμός καφεπωλων διεκδικεί έκταση 2.500 στρεμμάτων στην Αιξωνη
που κατέχει από τον ιδιώτη Αναστάσιο Βασιλείου από Άργος ο Βασιλείου τα παρέλαβε μαζί με τα υπόλοιπα 36.000 στρέμματα από την Ελπίδα Κυριαζοπουλου που τα κατείχε ως κληρονόμος του πατέρα της.
Εις γνώση του Βασιλείου ότι οι τίτλοι ιδιοκτησίας της Αιξωνης είναι πλαστοι από την μεταβίβαση της διαθήκης..αφού από το 1934 όλη η περιοχή είναι δασική με νόμο του Κράτους..
Το 1993 δημιουργείται η τεχνική εταιρία "Ευαγόρας" από τους Στ.Μπιζανη και Δ.Κριαρα με συμμετοχή Ευτ.Γεωργιάδη, Αλ.Βαμβακα, Αλ.Δασιο, Γ.Οικονομίτσιο, Θωμά Παπαδογιαννη, Σωτ.Γεωργιτσογιαννη με στόχο τα φιλέτα στο Διλοφο Βάρης.
Η δίκη για αυτήν την ιστορία έγινε πρωτόδικα στις 27/7/2009.
Εκείνη την ημερομηνία δικάστηκαν και καταδικάστηκαν και δύο ακόμα επιχειρηματίες από Λονδίνο οι Κύπριοι Τζωννυ Κωνσταντινίδης και Κων/νος Γεωργίου που πιάστηκαν στο Υποθηκοφυλακείο με πλαστά έγγραφα με την υπογραφή της Αντωνίας Ηλία.
Εμπλεκόμενοι ήταν τότε και ο Γ.Γ. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Χαρ.Ιγγλεσης
Η Υποθηκοφυλακας Μαρία Παπαγεωργίου Θεοδωράκη και ο Δασάρχης Νίκος Παπακώστας
Στις 22/7/2012 έγινε η δική για την Αιξωνη απόντος του Αναστ.Βασιλείου που ως βασικός μάρτυρας ήταν πλέον νεκρός και μάλιστα μετά από την τελευταία προσπάθεια του να νομιμοποιήσει το 1997 μεγάλη δασική έκταση στην Αιξωνη για να πουλήσει στους δύο Κυπρίους επιχειρηματίες.
Δικηγόροι εμπλεκόμενοι :
Αγιασοφιτης Βασίλης
Χώρος Σωτήρης
Λυκουρεζος Αλέξανδρος
Παρασκευόπουλος Δημήτρης
Ο τελευταίος καταδικάστηκε 3 φορές ισόβια και βρίσκεται στις φυλακές Λάρισας έκανε 3 αιτήσεις χάριτος και χάθηκαν κι οι 3 μυστηριωδώς στο δρόμο.
Συμβολαιογράφοι εμπλεκόμενοι Κουτσαγιαννη Σωτηρία
Μητρελλης Δημήτρης
// Κων/νος
Παπαδογεωργης Σταυρος
Σεχιωτη Δέσποινα
Δημητρελλος Δημήτρης
Τσατσαρωνη Αθηνά
Η τελευταία βρέθηκε πνιγμένη μέσα στο Σισμανόγλειο άνοιξη του 2014 κι αφού πρωτόδικα είχε εκτίσει ποινή εντός των φυλακών Κορυδαλλού.
Ο σύζυγος της Τσατσαρωνη υπήρξε επί χρόνια διευθυντής τραπέζης στα νότια Προάστια.
Στις 25/9/2014 δηλαδή πέντε μήνες μετά το μυστηριώδη θάνατο της Τσατσαρωνη πέντε άτομα εμφανίζονται στο υποκατάστημα Τράπεζας επί της Λεωφόρου Αμφιθεας με πλαστά πληρεξουσια κάνοντας ανάληψη τεράστιου ποσού από λογαριασμό δύο αδερφών που βρέθηκαν νεκροί σε προχωρημένη σήψη ο ένας δίπλα στον άλλον μέσα στην έπαυλη τους στην οδό Διός 12 στην Βουλιαγμένη στις 7/7/14.
Ήταν τα αδέρφια Παρασκευας και Δημήτρης Ντάβος που είχαν πολλά ακίνητα στη Βουλιαγμένη και στο κέντρο της Αθήνας.
Στο υποκατάστημα της Τράπεζας διευθυντής υπήρξε όπως έγραψα πριν ο άνδρας της νεκρής Τσατσαρωνη.!!!!!
Εδώ εμπλέκεται και το πάλαι ποτέ όνομα του παίκτη της Α' Εθνικής Θεόδωρου Αρμύλαγου...
Στην υπόθεση της Αιξωνης που κρατάει αιώνες εμπλέκονται και τα ονόματα Υπουργών όπως Ντόρα Μπακογιαννη και Νικήτας Κακλαμάνης καθώς και το όνομα της Καίτης Γκρευ που η εγγονή της ήταν μπροστά στη δολοφονία του Μπαμπ Λαζαριδη
Υπ όψιν το αρχείο της νεκρής πλέον ΑθηνάςΤσατσαρωνη το κατέχει νόμιμα η Συμβολαιογράφος Συκιωτη Ευθαλια..Όμως πουθενά στο Διαδίκτυο δεν αναγράφεται η απώλεια της Τσατσαρωνη κι ας έπαιξε ρόλο στο παραδικαστικο
Να μην ξεχάσω τα ονόματα των Πέτρου Σφαλακάτου Πολιτικού Μηχανικού, Μουζάκη Πετρου,
Καπελάκου Σταματιας Δικηγόρου Πειραιά, Αθανασίου Τέντε μεσίτη, Κρέστου Διονυσίου Δικηγόρου, Φώτη Γαλάνη εργολάβου, Γιαννόπουλου Νίκου Καρδιολογου συζύγου της Καπελάκου....!!!!
Πολίτες εμπλεκόμενοι στο παραδικαστικο :
Μανιόπουλος Ιωάννης
Μπασουκος Γεώργιος
Σκιτζης Ιωάννης
ΤοπουζηςΧρήστος
Πριτσας Αναστάσιος
Εμμανουηλιδης Δημήτρης
Χριστοδουλακη Α(σύζυγος Κων.Γεωργίου Κυπριου επιχειρηματία από Λονδινο)
Δουσαιτης Θεόδωρος οδηγός του Α.Βασιλείου..!!!!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΞΩΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΆΦΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση