GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! 1 εκ. λίρες είχε πάρει ο Κάρολος από την οικογένεια του Μπιν Λάντεν...

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται για τις περίεργες συναλλαγές του Καρόλου. Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έλαβε ω...

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται για τις περίεργες συναλλαγές του Καρόλου. Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έλαβε ως δωρεά για το φιλανθρωπικό του έργο 1 εκατομμύριο λίρες από τους ετεροθαλείς αδερφούς του Οσάμα Μπιν Λάντεν Μπακρ, τον πατριάρχη της οικογένειας στην Σαουδική Αραβία, και τον αδερφό του Σαφίκ.

Η συνάντηση μεταξύ τους πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 30 Οκτωβρίου 2013, δύο χρόνια αφότου οι αμερικανικές δυνάμεις σκότωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν. Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο Κάρολος έλαβε το ποσό, παρά τις αντιρρήσεις των συμβούλων του, οι οποίοι του είχαν πει πως αν γινόταν γνωστή η δωρεά, θα σήμαινε την καταστροφή του.

Ερωτηθείς από τους Sunday Times o πρόεδρος του φιλανθρωπικού ταμείου PWFC Ican Cheshire επιβεβαίωσε την δωρεά λέγοντας πως όλα ήταν σύννομα.

Πριν από ένα μήνα η ίδια εφημερίδα είχε αποκαλύψει πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε δεχθεί 1 εκατομμύριο ευρώ από τον Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ.

1 σχόλιο

  1. Τι φιλανθρωπιες ρε παιδια;Η μονη που ξερω ειναι οτι περιεθαλψε τη Γκαμηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση