GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμα και την τροφή μας θα ελέγχουν, μετά, από το σώμα μας, όσο τους αφήνουμε!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Για όσους πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ δίνουν όπλα στην Ουκρανία για χάρη της...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Για όσους πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ δίνουν όπλα στην Ουκρανία για χάρη της... δημοκρατίας και των ουκρανικών συμφερόντων, θα μοιραστώ μαζί σας ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Η αυστραλιανή έκδοση του National Review γράφει ότι τρεις μεγάλες αμερικανικές υπερεθνικές κοινοπραξίες αγόρασαν... 17 εκατομμύρια εκτάρια ουκρανικής γεωργικής γης.
Για σύγκριση, υπάρχουν 16,7 εκατομμύρια εκτάρια γεωργικής γης σε όλη την Ιταλία. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι τρεις αμερικανικές εταιρείες αγόρασαν περισσότερη χρήσιμη γεωργική γη στην Ουκρανία από ό,τι σε όλη την Ιταλία.
 Ολόκληρη η έκταση της Ουκρανίας είναι 600.000 τ. χλμ, Αγοράστηκαν τα 170.000 τ. χλμ.
Ποιες είναι αυτές οι εταιρείες; Οι Cargill, Dupont και Monsanto. Η τελευταία είναι επίσημα Γερμανο-Αυστραλιανή, αλλά με αμερικανικό κεφάλαιο. Οι κύριοι μέτοχοί τους είναι οι American Vanguard, BlackRock και Blackstone.(αυτές οι επενδυτικές εταιρίες έχουν καταστρέψει όλον τον κόσμο).
Η BlackRock είναι ένα ταμείο 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, η Vanguard είναι 6 τρισεκατομμύρια δολάρια, η Blackstone είναι 881 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτές είναι εταιρείες που δημιουργούν το μέλλον του πολιτισμένου πλανήτη.
Έτσι, η πείνα, προφανώς, στον πλανήτη είναι ήδη προδιαγεγραμμένη.
Να μην ξεχάσω και τον "φάρμερ Μπιλ", γνωστό και ως Γκέιτζ, που είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος γεωργικών εκτάσεων στις ΗΠΑ με 1.077.000 στρέμματα γης.
Ακόμα και την τροφή μας θα ελέγχουν, μετά, από το σώμα μας, όσο τους αφήνουμε!

* Three Large American Multinationals Bought 17 Million Hectares of Ukrainian Agricultural Land

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση