GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανυπομονώ να δω τις "δημοκρατικές" χώρες της Σουηδίας & της Φινλανδίας να παραδίδουν Κούρδους...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Η Τουρκία έδωσε μέρος των φωτογραφιών Κούρδων, χαρακτηρισμένων, απ΄ την πλευρά της, ως...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Η Τουρκία έδωσε μέρος των φωτογραφιών Κούρδων, χαρακτηρισμένων, απ΄ την πλευρά της, ως... "τρομοκράτες", που ζουν σε Σουηδία και Φινλανδία.
Ζητεί, από αυτές τις δύο χώρες, την άμεση έκδοσή συνολικά 73 ατόμων, προκειμένου να επιτρέψει την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ.
Σε αντίθετη περίπτωση, το Τουρκικό Κοινοβούλιο δεν πρόκειται να ψηφίσει, υπέρ της ένταξης.
Ταυτόχρονα, η Τουρκία έχει, ήδη, εξαπολύσει πόλεμο, στα εδάφη της Συρίας, προκειμένου να εξαφανίσει την "Κουρδική απειλή", που δημιούργησαν οι ΗΠΑ, ως στρατό προστασίας των πετρελαιοπηγών της Συρίας, που εκμεταλλεύονται οι ΗΠΑ, κλέβοντας το πετρέλαιο της.
Έτσι, λοιπόν οι Κούρδοι, για πολλοστή φορά, προδίδονται, από "φίλους και συμμάχους", προκειμένου να εξυπηρετηθούν μόνο τα συμφέροντα των ΗΠΑ.
Ανυπομονώ να δω τις "δημοκρατικές" χώρες της Σουηδίας και της Φινλανδίας να παραδίδουν 73 Κούρδους, ή και λιγότερους, ανάλογα με το παζάρι, που θα κάνουν, στον "δικτάτορα" Ερντογάν, για να τους ρίξει στα μπουντρούμια, για όλη τους την ζωή.
Ανυπομονώ να δω και την "Δημοκρατική Δύση" να καταδικάζει την Τουρκία, για την εισβολή της σε ξένη χώρα.😂😂😂🤣🤣
Πλήρως ικανοποιημένος με τα προνόμια της Τουρκίας είναι και ο δικός μας Κούλης, που θα τα βάλει μόνος του με την Τουρκιά!
Ακόμα περιμένετε να μας σώσει το υποχείριο, από τον Τούρκο, ή έχετε αρχίσει να ξερνάτε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση