GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ να ανοίξει ο Ισθμός και έκλεισε ξανά μετά από κατολίσθηση...

Έκλεισε και πάλι μετά από κατολίσθηση το κανάλι του Ισθμού. Μόνο για λίγες ώρες παραδόθηκε στη ναυσιπλοΐα το κανάλι του Ισθμού και σημειώθηκ...


Έκλεισε και πάλι μετά από κατολίσθηση το κανάλι του Ισθμού. Μόνο για λίγες ώρες παραδόθηκε στη ναυσιπλοΐα το κανάλι του Ισθμού και σημειώθηκε κατολίσθηση. 

Στο σημείο έχει σταλεί ειδικό πλωτό, το οποίο ξεκίνησε εργασίες καθαρισμού του καναλιού, ενώ η διέλευση πλοίων διακόπηκε προσωρινά, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr. Αυτή την ώρα, αρκετά είναι τα πλοία που περιμένουν κυρίως από την πλευρά του Σαρωνικού, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα νέα έργα αποκατάστασης.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν τρεις μέρες διέσχισε με πλωτό μέσο τη Διώρυγα προκειμένου να ενημερωθεί για τα έργα, τα οποία παραδίδονται προσωρινά τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και συνεχάρη τους πάντες. Μάλιστα δήλωσε ότι όταν τελειώσουν οι εργασίες θα κάνει και Bungee Jumping, γιατί, «Εκτός της πολιτικής μου γενναιότητας, διαθέτω κι άλλα χαρίσματα»:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση