GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! Στο Δαφνί ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο...

Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί οδηγήθηκε ο 34χρονος Βασίλης Γοργολίτσας, που εισέβαλε στο Εφετείο το πρωί του Σαββάτου, καθώς φέρεται ν...


Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί οδηγήθηκε ο 34χρονος Βασίλης Γοργολίτσας, που εισέβαλε στο Εφετείο το πρωί του Σαββάτου, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κρίθηκε ότι η ψυχολογική του και ψυχιατρική του κατάσταση ήταν τόσο άσχημη που η αστυνομία αδυνατούσε να τον κρατήσει.

Ο πρώην παίκτης μουσικού ριάλιτι εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. Ο 34χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή γιατί μαζί με τα χρήματα και τις ουσίες, παρέδωσε και ένα όπλο.

Σε υπόθεση με πολλά ερωτηματικά εξελίσσεται η «εισβολή» του στο Εφετείο καθώς το αυτοκίνητό του ήταν φορτωμένο με μετρητά και ναρκωτικά. Ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί η υπόθεση εφόδου στο Εφετείο από έναν οδηγό που σε κατάσταση αμόκ αφού παραδόθηκε είπε «Έπρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά». Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο άνδρας είχε στο αυτοκίνητο ναρκωτικά αλλά και σακ βουαγιάζ με το χρηματικό ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ. Επιπλέον ποσό ύψους 300.000 ευρώ κατασχέθηκα από το σπίτι του.

 Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι εάν τα χρήματα προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών και εάν ο 34χρονος είναι μέλος κυκλώματος. Στο αυτοκίνητο εκτός από τα μετρητά βρέθηκαν περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc, και 275 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 34χρονος  έχει υπάρξει για ένα μικρό διάστημα ποδοσφαιριστής ενώ εμφανιζόταν και στο μουσικό ριάλιτι greek idol.

Δείτε βίντεο με τη συμμετοχή του

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση