GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε μια "Ωραία Ελένη" δεν ήταν ικανό το βαθύ κράτος να επιλέξει!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Για τον πόλεμο της Τροίας, "πέτρα του σκανδάλου" ήταν η Ωραία Ελένη. Πιστεύει κανείς ότι ένας...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Για τον πόλεμο της Τροίας, "πέτρα του σκανδάλου" ήταν η Ωραία Ελένη.
Πιστεύει κανείς ότι ένας... Τρίτος Παγκόσμιος θα ξεκινούσε για μία υστερική ψυχοπαθή, που επιδιώκει να φέρει την Αμερικανική... Δημοκρατία, στην Κίνα;;
Ούτε καν!
Κάτι τέτοιο μόνο κάποιος απελπισμένος από τα στραπάτσα, που έχει υποστεί θα το πίστευε. Και η Αμερικανική πολιτική είναι γεμάτη από τέτοια στραπάτσα, που ψάχνει απεγνωσμένα να επινοήσει, έστω μια νίκη με παγκόσμιο αντίκτυπο, ακόμη κι αν ο πλανήτης πρέπει να ισοπεδωθεί.
Τέτοιες "νίκες", ωστόσο, δεν συντελούνται με φάρσες! Ούτε καν με σοβαρές φάρσες! Ο αντίπαλος θα σε πάρει "στο ψιλό" και θα σου απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Με φάρσα.
Έτσι η "γενναία Πελόζι" που αγνόησε την λογική και επιδίωξε να βάλει τον κόσμο ολόκληρο σε πυρηνικό κλοιό, θα βρεθεί αποκλεισμένη, μέχρι την Κυριακή, στην "Δημοκρατία της Κίνας" (έτσι αυτοαποκαλείται η Ταϊβάν), καθώς ο Κινεζικός στρατός θα διεξάγει και στα χωρικά ύδατα και στον εναέριο χώρο της Ταϊβάν , ασκήσεις με πραγματικά πυρά.
Μάλλον από καμιά υποθαλάσσια σήραγγα θα φύγει.
Αυτή την φορά η προβοκάτσια των ΗΠΑ απέτυχε!
Ούτε μια "Ωραία Ελένη" δεν ήταν ικανό το βαθύ κράτος να επιλέξει!
Πού πας βρε Καραμήτρο;;
(Στο βίντεο, η Πελόζι, πριν από 31 χρόνια και πάλι σε ρόλο προβοκάτορα, στην Κίνα, στην πλατεία Τιεναμέν).


2 σχόλια

  1. Ρε,το εχετε παρει χαμπαρι οτι,σε παρα πολλες θεσεις,υπαρχουν κατι ψυχοπαθη κωλοπαιδα που,απο διαστροφη κανουν ο,τιδηποτε στραβο τους κατεβει και ειναι ανυποχωρητοι;Και μου λετε υπομονη;Πατε καλα;Αυτα θελουν πνιξιμο στη γουρνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ στο πρόσωπο της Πελόζι βλέπω την Χίλαρι Ροντάμ Κλίντον, άλλωστε εμπειρία από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει, άσχετα αν έχει πάθει νευρικό κλονισμό και είναι πλέον ηλικιωμένη. και η Ολ. Μπράιτ ηλικιωμένη ήταν αλλά τα Βαλκάνια κατάφερε να τα κάνει μπουρδ@λο. Πήγε να αναδεύσει όλα τα σκ@τ@ της περιοχής(όλες τις διχόνοιες των κρατών ανατολικά της Κίνας) για να βγουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα της περιοχής. Γι αυτό το ταξίδι προέβλεπε Ταϊβάν, Νότια Κορέα(που δεν την δέχτηκαν για να μην τους αναστατώσει) και Ιαπωνία. Ο Μπάιντεν εννοείται ότι ήξερε για το ταξίδι, άλλωστε και αυτός ανακατώστρας είναι, φαίνεται τώρα που κυβερνάει βάζει μπροστινούς όλους τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για επιτεθούν στην Ρωσία και αυτός πίνει του ουίσκι του στο σαλόνι του. Έχουν τελικά παράδοση η ΗΠΑ στους πρώην Προέδρους και υποψήφιους προέδρους να ανακατεύουν τους λαούς ακόμα και όταν δεν ήταν στην εξουσία, θυμίζω τον Μακ Κέιν που ανακάτωσε την Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση