GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ με δημοσιογράφο του BBC! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ …πρόωρα τον θάνατo της βασίλισσας Ελισάβετ

Το tweet της Yalda Hakim εστάλη στις 15:07, αλλά διαγράφηκε γρήγορα...  Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στο εξοχικό ανάκτορο Μπα...


Το tweet της Yalda Hakim εστάλη στις 15:07, αλλά διαγράφηκε γρήγορα... 

Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στο εξοχικό ανάκτορο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, όπου έχει συγκεντρωθεί σύσσωμη η βασιλική οικογένεια Ουίνδσορ, για να βρίσκεται στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μια δημοσιογράφος του BBC φαίνεται πως… βιάστηκε σχετικά με την κατάσταση υγείας της βασίλισσας και ανακοίνωσε λανθασμένα τον θάνατό της. Το tweet της Yalda Hakim εστάλη στις 15:07, αλλά διαγράφηκε γρήγορα.

Ζήτησε συγγνώμη
Η Hakim, παρουσιάστρια και ανταποκρίτρια του Οργανισμού, παραδέχτηκε το λάθος λίγη ώρα αργότερα και ζήτησε συγγνώμη. «Ήταν εσφαλμένο, δεν υπήρχε ανακοίνωση [θανάτου] και διέγραψα το tweet. Ζητώ συγγνώμη».

Το BBC One ανέστειλε το κανονικό πρόγραμμα μετά την ανακοίνωση για την αλλαγή στην υγεία της Βασίλισσας. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας μεταδίδει ειδικό δελτίο ειδήσεων του BBC. Στο μεταξύ, ο παρουσιαστής Huw Edwards φοράει σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, ακολουθώντας τον ενδυματολογικό κώδικα του BBC σε περίπτωση που φύγει από τη ζωή μέλος της βασιλικής οικογένειας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση