GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ! ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ η «άτακτη υποχώρηση» των Ρώσων στο Χάρκοβο...

Βασίλειος Τσάμης   «Η κατάρρευση της Ουκρανίας έχει ήδη ξεκινήσει, θα ισοπεδωθεί με το έδαφος» είπε ο λευκορωσος πρόεδρος Αλεξάνταρ Λουκασέν...


Βασίλειος Τσάμης 
«Η κατάρρευση της Ουκρανίας έχει ήδη ξεκινήσει, θα ισοπεδωθεί με το έδαφος» είπε ο λευκορωσος πρόεδρος Αλεξάνταρ Λουκασένκο.
Δεν νομίζω να μπλοφάρει ο πρόεδρος τής Λευκορωσίας, δεδομένου ότι πολύ δύσκολα η Ρωσία θα αφήσει τα πράγματα να πάνε σε ήττα.
Εδώ όμως προκύπτει ένα εξαιρετικά σοβαρό ερώτημα.
Γιατί οι Ρώσοι οπισθοχώρησαν άτακτα στο Χάρκοβο;
Υπάρχει απάντηση.
1. Μπορεί να ήταν μια κίνηση τακτικής για να καλλιεργήσουν κλίμα υποτίμησης τού Ρωσικού στρατού στις ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
2.Η ισοπέδωση μίας χώρας χρειάζεται άλλοθι κ μην ξεχνάμε ότι ένα ποσοστό πάνω από το 50% τής Ρωσικής κοινωνίας δεν ενδιαφέρεται για τον πόλεμο κ την πολιτική.
3.Η Ρωσία, όπως εκ των πραγμάτων φαίνεται, θέλει να σύρει την Ευρωπαϊκή Ένωση σε πολιτική αναταραχή κ διάλυση κ ίσως αυτός είναι ο λόγος που μέχρι στιγμής παίζει την γάτα με τό ποντίκι στην Ουκρανία. Ήδη στην Σουηδία , στις πρόσφατες εκλογές, επικράτησε το ακροδεξιό μπλόκ νεοναζιστικής προέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση