GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ κατάφερε να ...εξοργίσει (κι άλλο) τους Ιταλούς

Vasilis Pazopoulos   Το καλό με την Ούρσουλα που έσπευσε να υπενθυμίσει στους Ιταλούς ότι έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να τους φέρουν στο...

Vasilis Pazopoulos 
Το καλό με την Ούρσουλα που έσπευσε να υπενθυμίσει στους Ιταλούς ότι έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να τους φέρουν στον "σωστό" δρόμο, είναι πως εξόργισε τους Ιταλούς. Οπότε άθελα της ενίσχυσε τους ευρωσκεπτικιστές.
Το κακό είναι πως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που βρίσκονται στο τιμόνι της ΕΕ. Ας το πάρουμε απόφαση για να μην νιώθουμε έκπληξη κάθε φορά που αποφασίζουν κάτι που καταλήγει σε βάρος μας.
Για τους οποίους "ηγέτες" θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν τους ψήφισε κανείς πολίτης. Δεν έχουν δοκιμαστεί σε αυτό που έχει επικρατήσει να ονομάζεται "λαική ετυμηγορία".
Μας θεωρούν ανίκανους να λάβουμε τόσο σοβαρή απόφαση. Ίσως και ότι δεν μας πέφτει λόγος.
Η δικιά μου ερμηνεία είναι πως βολεύονται με αυτό τον ψευτοδημοκρατικό σύστημα. Δεν τολμάνε να διεξάγουν καθολική ψηφοφορία γιατί μπορεί να βγει κανα "τρελός" και να πει ψηφίστε εμένα για το διαλύσουμε το μαγαζάκι της ΕΕ. Να πει ότι ξεκίνησε σαν μια καλή ιδέα αλλά στράβωσε στον δρόμο γιατί γέμισε παράσιτα.
Τι ποσοστό θα έπαιρνε άραγε κάποιος ευρωπαίος ευρωσκεπτικιστής τύπου Farage;


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση