GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα κάνουν ΟΛΟΙ μασάζ στους εγκεφάλους μας, για ν΄αποδείξουν την "συμπαράσταση" τους στο πόπολο!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Και το δούλεμα πέφτει "στρέιτ θρου"! Δουλεύουν οι σκλάβοι στην εργασιακή γαλέρα, για να πληρώνουν κερατιάτικα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Και το δούλεμα πέφτει "στρέιτ θρου"!
Δουλεύουν οι σκλάβοι στην εργασιακή γαλέρα, για να πληρώνουν κερατιάτικα, σε μία... φασιστική δράκα Ευρωπαίων "φωστήρων", που κρύβεται πίσω, απ΄τον "πόλεμο στον Πούτιν", ενώ, στην πραγματικότητα καίει τα ευρώ μας, για να σβήσει τα λάθη της.
Το μίσος  προς την Ρωσία, δεν της επιτρέπει και βασικά δεν ΘΕΛΕΙ να παραδεχθεί την πραγματικότητα, αφού είναι οι κυρώσεις που πλουτίζουν τον Πούτιν.
Κάθε δευτερόλεπτο, ο κοντός εισπράττει, για την Ρωσία,  3.700 ευρώ. Κάθε ενάμιση λεπτό, πάνω από 300.000 ευρώ.
Από τις 24 Φεβρουαρίου, μόνο η Ευρώπη έχει πληρώσει για αέριο και πετρέλαιο 85 δισεκατομμύρια. Συνολικά οι εισπράξεις στο ίδιο διάστημα είναι 97 δις ευρώ, 40% μεγαλύτερες, από πέρυσι.
Ναι! "Οι κυρώσεις λειτουργούν" άψογα! Σε βάρος των εμπνευστών τους!
Και τίθεται το ερώτημα. Από πού η Ευρώπη αντλεί αυτά τα κονδύλια, για να ικανοποιήσει τις προσταγές των ΗΠΑ;;
Από ΕΜΑΣ τα κορόιδα! Η Ευρώπη καταβροχθίζει τα λεφτά, από τον ιδρώτα μας, από το άγχος μας, από τις στερήσεις μας, από την ηλίθια ξεροκεφαλιά μας, που τους τα ακουμπάει αδιαμαρτύρητα, περιμένοντας επιδοματάκια φτώχειας. Και αυτά, αφού μας πάρουν τρία, μας επιστρέφουν ένα!
Τόσο γαλαντόμοι!
Κάθε μέρα θα κάνουν ΟΛΟΙ μασάζ στους εγκεφάλους μας, για ν΄αποδείξουν την "συμπαράσταση" τους στο πόπολο! Θα επιστρατεύσουν "οικονομολόγους", "ανθρωπιστές", "κοινωνιολόγους", όλοι τους πληρωμένοι, για να μην κουνήσουμε, ούτε δαχτυλάκι!
Έχουν αποδείξεις γι΄αυτό, από την περίοδο κόβιντ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση