GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΦΟΡΟΥΣAN! ΣΑΛΟΣ για την (απαράδεκτη) εμφάνιση του ζεύγους Μακρόν στην κηδεία της Ελισάβετ...

Λίγες ώρες έμειναν για να αποχαιρετίσει η Βρετανία την βασίλισσα Ελισάβετ, τη στιγμή που το Λονδίνο «βουλιάζει» από τους ηγέτες που θα βρεθο...


Λίγες ώρες έμειναν για να αποχαιρετίσει η Βρετανία την βασίλισσα Ελισάβετ, τη στιγμή που το Λονδίνο «βουλιάζει» από τους ηγέτες που θα βρεθούν  στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν και ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν και τα αθλητικά
Ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ επισκέφθηκαν το Γουεστμίνστερ, όπου βρίσκεται το φέρετρο της βασίλισσας με μία χαλαρή εμφάνιση, φορώντας γυαλιά ηλίου και αθλητικά.

Ο Μακρόν, εμφανίστηκε με ένα μπλε κοστούμι, ένα σκούρο ναυτικό σακάκι, γκρι παντελόνι και μαύρα παπούτσια αθλητικά. Με παρόμοιο τρόπο ντύθηκε και η Μπριζίτ Μακρόν. 
Σημειώνεται ότι αυτή ασυνήθιστη για τα δεδομένα εμφάνιση του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας δεν πέρασε ασχολίαστη. Η εμφάνισή τους δεν εκτιμήθηκε από τους χρήστες του διαδικτύου. Κάποιοι μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησαν για ασέβεια, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν πλάκα με το ασορτί ντύσιμο του ζεύγους.

Συνοδευόμενοι από ασφάλεια αλλά και τους βοηθούς τους, καθώς περπατούσαν στο κεντρικό Λονδίνο, οι Μακρόν έδειχναν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, χαιρετώντας και όποιον τους αντιλαμβανόταν. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Γαλλίας και η σύζυγός του κατευθύνθηκαν στο Μπάκιγχαμ, για τη δεξίωση που από τον  βασιλιά Κάρολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση