GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι ολιγάρχες σας, σας μπούκωσαν με χρήμα, κοκαϊνη, γυναίκες και προσοδοφόρο λαθρεμπόριο όπλων, οργάνων, γυναικών, δούλων...»

Της Ιωάννας Υψηλάντη Σήμερα, ο Ζελένσκι λέει: "Είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε τις συμφωνίες του Μίνσκ και την "φόρμουλα Στάινμάγι...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Σήμερα, ο Ζελένσκι λέει:
"Είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε τις συμφωνίες του Μίνσκ και την "φόρμουλα Στάινμάγιερ", εάν... η Ρωσική Ομοσπονδία αποσύρει τα στρατεύματα της από την Ουκρανία και σταματήσει την φάρσα του Δημοψηφίσματος"😂😂😂
Ζέλι, έχετε καθυστερήσει 8 χρόνια!
8 χρόνια, που ο Πούτιν σας παρακάλαγε και τον Ποροσένκο και εσένα να τις υλοποιήσετε!
8 χρόνια, ο Πούτιν πίεζε φορτικά τους "εγγυητές" των συμφωνιών Γερμανία και Γαλλία να προχωρήσουν σε μέτρα, για την υλοποίηση τους.
8 χρόνια σνομπάρατε και υποβιβάζατε σε "μη πολίτες", τους Ρωσόφωνους. Εξαπλώσατε το μίσος και τον φασισμό, ακόμα και σε τρίχρονα παιδιά. Σβήσατε την Ιστορία του ίδιου σας του λαού και φωνάζατε "Την Ρωσινιά, στο μαχαίρι" Γκρεμίσατε τα αγάλματα των ίδιων σας των προγόνων, των ιδρυτών της χώρας σας και των απελευθερωτών σας. Και ρίξατε στην πυρά την κουλτούρα σας. Ξεχάσατε ότι είστε ο ίδιος λαός, γιατί οι ολιγάρχες σας σας μπούκωσαν με χρήμα, κοκαϊνη, γυναίκες και προσοδοφόρο λαθρεμπόριο όπλων, οργάνων, γυναικών, δούλων. Μέχρι, που τους Κάψατε ζωντανούς νέους ανθρώπους, έγκυες γυναίκες και παιδιά, μόνο και μόνο γιατί ήταν ρωσόφωνοι. Και μετά, αρχίσατε να τους σκοτώνετε, εν ψυχρώ, γελώντας.
Δεν είσαστε άνθρωποι, όσο κι αν έτσι δείχνουν εξωτερικά οι φασίστες. Ένα μάτσο λυσσασμένοι λύκοι, που διψούν για αίμα! Αυτό είστε!
Εύχομαι γρήγορα η "Ρωσινιά" να σας εξαφανίσει! Να εξαφανίσει αυτό το μελανό στίγμα, που δημιουργεί εκατόμβες θυμάτων στην ανθρωπότητα, εδώ και 100 χρόνια.
Αργησες 8 χρόνια Ζέλι! 8 χρόνια, που θα θυμάται με φρίκη η Ιστορία!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση