GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΤΑΛΙΑ: «Η νίκη της Μελόνι είναι πλαστή. Ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση μάρκετινγκ στην ιταλική πολιτική ιστορία!»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Στην Ιταλία ο Λέττα κι η Μελόνι φαίνονται ως πολύ διαφορετικά πρόσωπα, αλλά στην Ουάσινγκτον ως...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Στην Ιταλία ο Λέττα κι η Μελόνι φαίνονται ως πολύ διαφορετικά πρόσωπα,
αλλά στην Ουάσινγκτον ως...

πολύ ίδια»
Έντουαρντ Λούτβακ
Σύμβουλος Στρατηγικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ
* Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπαθ του Ηνωμένου Βασιλείου (University of Bath), Σύμβουλος στο Διεθνές Κέντρο Στρατηγικών Σπουδών στην Ουάσιγκτον. Έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος στο Γραφείο του Υπουργείου Άμυνας, στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Είναι μέλος της Ομάδας Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και είναι μέλος του Ινστιτούτου Δημοσιονομικών και Νομισματικών Πολιτικών που ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ

Οι πολιτικοί, οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον κίνδυνο που διατρέχει το 4ο Ράιχ, η αποικία των ΗΠΑ με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση" από το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών που φέρνει στο προσκήνιο το φασισμό.
Αν κέρδιζε η "αριστερά", που συγκυβερνούσε και συγκυβερνάει ως το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης μαζί με τη δεξιά και την ακροδεξιά, ο κίνδυνος του φασισμού δεν είναι (ήταν) υπαρκτός. Έτσι ο ιταλικός λαός κι οι ευρωπαϊκοί λαοί, δεν θα περνούσαν θα περνούσαν το χειμώνα στο κρύο, την ακρίβεια κι εξαθλίωση, στέλνοντας όπλα στο ΟυκροΝαζί καθεστώς του κοκαϊνομανή κλόουν, ανεμίζοντας τη σημαία του ουράνιου τόξου, των δικαιωμάτων ομοφυλόφιλων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράν και των δολοφονικών εμπάργκο στην Κούβα, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, τη Συρία, τη Βενεζουέλα κι άλλους ανυπότακτους λαούς.
Με τη Μελόνι θα περάσουμε τον χειμώνα στο κρύο, την ακρίβεια κι εξαθλίωση, στέλνοντας όπλα στο ΟυκροΝαζί καθεστώς του κοκαϊνομανή κλόουν κι όλα τα παραπάνω... αλλά η μοναδική διαφορά είναι πως αντί ν' ανεμίζουν τη σημαία του ουράνιου τόξου, θα ανεμίζουν την ιταλική.

Σχετικά:
Ιταλία: «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»!
Ιωάννα Υψηλάντη: Ιταλία... H "θλίψη" των Ευρωπαϊκών αρχών, σχετικά με την "αναβίωση του νέο -ναζισμού" δεν πείθει!

ΙΤΑΛΙΑ: H δυτική δημοκρατία στις χώρες της E.E. είναι συνώνυμη με την πλουτοκρατία
Η νίκη της Μελόνι είναι πλαστή. Ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση μάρκετινγκ στην ιταλική πολιτική ιστορία.
Η επίμονη και συντονισμένη "οργή" των μέσων ενημέρωσης και των κομμάτων προς την αρχηγό των "Αδελφών της Ιταλίας" δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα καλά μελετημένο σχέδιο-τέχνασμα, για ν' αναδείξει αυτήν και το κόμμα της ως αντισυστημική δύναμη κι έτσι να διοχετευθούν εκείνες οι ψήφοι που διαφορετικά θα μπορούσαν να είχαν κατευθυνθεί στα σχήματα που πραγματικά αποτελούσαν πρόβλημα για το σύστημα και δεν εισήλθαν στη βουλή.
Κι όλα αυτά παρότι η Μελόνι είχε επισημάνει ρητά, χωρίς παρερμηνείες ότι ήταν ενσωματωμένη στο σύστημα
(αποστάσεις από την δήλωσή της για μη υποχρεωτικότητα εμβολιασμού, υπέρ της αποστολής όπλων στην Ουκρανία, επίθεση στον Ρώσο δικτάτορα Πούτιν κ.α.π.), τα μέσα ενημέρωσης και τα πολιτικά κόμματα της Νατοϊκής αριστεράς συνέχισαν να προκαλούν σενάρια καταστροφής σε περίπτωση νίκης της, λόγω ανόδου του φασισμού στη χώρα, πείθοντας τους ψηφοφόρους ότι θα υπάρξει μια εποχή καμπής.
Αλλά ήταν για άλλη μια φορά ένας τρόπος να αλλάξουμε τα πάντα χωρίς να αλλάξουμε τίποτα: «Κορώνα ή Γράμματα; Κορώνα κερδίζω εγώ, Γράμματα χάνεις εσύ!»
Μια φάρσα-τέχνασμα που είχε στόχο να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι το σύστημα φοβόταν τη δεξιά της Μελόνι, όταν αντ' αυτού δεν ήταν παρά ένας δούρειος ίππος του ίδιου του συστήματος.
Πολλοί ψήφισαν το κόμμα της Μελόνι για μια αλλαγή οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, χωρίς καν να γνωρίζουν ότι σε αυτούς τους τομείς η Μελόνι είχε ήδη πει με σαφήνεια ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη γίνεται και να διακηρύξει πως αυτή εκφράζει τον Ατλαντισμό κι όχι η αριστερά.

Ορισμένοι εκτιμούν πως κάτι θα αλλάξει... Ίδωμεν...

Σήμερα, πριν σχηματίσει κυβέρνηση ανατέθηκε στον Ντράγκι η εποπτεία της οικονομικής πολιτικής... Κι επιγραμματικά:

Κωμικοί υπάλληλοι των ΗΠΑ ανταλλάσσουν κομπλιμέντα μεταξύ τους. Ας σκεφτούμε πως οι "αντιφασίστες"  της ευρωπαϊκής Νατοϊκής αριστεράς κατηγορούσαν προεκλογικά την Μελόνι, πως "δεν θα στηρίξει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και είναι όργανο του Πούτιν...
Αμέσως μετά την νίκη της κεντροδεξιάς στην Ιταλία και την ανάδειξη της Μελόνι ως πρώτο κόμμα του Συνασπισμού κομμάτων της δεξιάς, η κυρία Μελόνι κοινοποιεί τα συγχαρητήρια του κοκαϊνομανή κλόουν και την απάντησή της:

Ζελένσκι: «Συγχαρητήρια στην Τζιόρτζια Μελόνι και το κόμμα της για την εκλογική νίκη. Εκτιμούμε την σταθερή υποστήριξη της Ιταλίας στην Ουκρανία, στον αγώνα εναντίον της ρωσικής επιθετικότητας. Λογαριάζουμε για μια επικερδή συνεργασία με τη νέα ιταλική κυβέρνηση»
Η κοινοποίηση του μηνύματος Ζελένσκι, από την ίδια την Μελόνι
Η απάντηση της Μελόνι:
«Αγαπητέ Ζελένσκι, γνωρίζεις πως μπορείς να βασίζεσαι στη δική μας υποστήριξη της υπόθεσης ελευθερίας του ουκρανικού λαού. Να είσαι δυνατός και να κρατάς σταθερή την πίστη σου»

Σήμερα γέμισε ο τόπος "αντιφασίστες" με αφορμή την εκλογική νίκη της Μελόνι (ποια νίκη; μόλις το 16% στο σύνολο των Ιταλών πολιτών με δικαίωμα ψήφου) κι αναρωτιέσαι: μήπως δεν καταλαβαίνω τον τρόμο του νέου φασισμού;
Είναι λοιπόν νέος φασισμός η Μελόνι; Έχει διαφορετική πολιτική με την προηγούμενη κυβέρνηση και μέχρι τη σημερινή μέχρι τον σχηματισμό νέας, όπου ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ η αριστερά, η δεξιά κι η ακροδεξιά, έχοντας μοιράσει την πίτα (υπουργικές πολυθρόνες) αναλογικά;
Δεν είναι (ήταν θα πουν κάποιοι, αλλά νομίζουν...) φασισμός όταν οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να φύγουν από το σπίτι χωρίς άδεια, για ν' αγοράσουν τα προς το ζην, μολύβια & γόμες στα παιδιά τους, καραμέλες, να πάνε στο ταχυδρομείο, ν' αγοράσουν ένα σουβλάκι;
Δεν είναι φασισμός όταν αποφάσισαν ότι οι άνθρωποι έπρεπε να πεθάνουν από μόνοι τους στο νοσοκομείο, ή στο σπίτι με την πρόταση των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο... για αντιμετώπιση με ντεπόν;
Δεν είναι φασισμός όταν αποφάσισαν ν' αποκλείσουν γιατρούς και δασκάλους, το δικαίωμα στην άθληση, το κολύμπι, τον κινηματογράφο, το φαγητό μιας οικογένειας με τους συγγενείς της;
Αυτός ο φασισμός ουδόλως ενόχλησε τους σημερινούς αντιφασίστες;
Οι φασίστες της Μελόνι έχουν διαφορά με αυτούς τους φασίστες;
Οι λύκοι με προβιά προβάτου ήταν κι είναι ίδιοι και χειρότεροι από τη Μελόνι!

Η Λίσια Ροντσούλι, που προτείνεται ν' αναλάβει το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης Μελόνι, δημιούργησε επεισόδιο την ημέρα που με την ιδιότητα της υποψήφιας πήγε στο εκλογικό κέντρο να ψηφίσει κι έπρεπε κατά την ίδια να υπήρχαν στυλό αποστειρωμένα για κάθε ψηφοφόρο... και δήλωσε: «Αρνούμαι να ψηφίσω όσο δεν θα υπάρχουν εγγυημένα και μιας χρήσης στυλό, για ν' αντιμετωπιστεί η διάδοση του ιού»

Η πολυθρόνα της νέας υπουργού Υγείας στην κυβέρνηση Μελόνι, που θα πάρει τη θέση του αριστερού Roberto Speranza-Big Pharma, προορίζεται για την Λίσια Ροντσούλι, πρώην διοργανώτρια πάρτι και άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια (Μπερλουσκόνι).
Πρακτικά ένας Roberto Speranza με φούστα και μανιακή, με υπέρ-εμμονή για την επείγουσα ανάγκη να εμβολιαστούν ακόμα και οι πέτρες με πολλές δόσεις Big Pharma.

Ιταλία: «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»!

Ειδικά στην Ελλάδα δεν θα έπρεπε να να παραξενεύουν όσα συμβαίνουν στη γείτονα χώρα, δηλαδή οι "πολιτικές" πιρουέτες: Εναντίον της ονομασίας των Σκοπίων με το όνομα της Μακεδονίας ήταν η δεξιά και ως κυβέρνηση υπέρ, για "Ισραήλ κράτος τρομοκράτης" έλεγε ο Τσίπρας ως αντιπολίτευση, στρατηγικός σύμμαχος του σιωνιστικού ναζιστικού καθεστώτος ως πρωθυπουργός, ενάντια η δεξιά στην προσπάθεια του Φίλη στο Παιδείας, για την ευρωπαϊκή υποχρέωση "αντιρατσιστικού" μαθήματος από την Γ' Δημοτικού (ομόφυλα ζευγάρια, τρανσ, γκέι, λεσβίες, άφυλα πρόσωπα), ήρθε η Κεραμέως με την Σακελλαροπούλου κι έγινε χωρίς ν' ακουστεί κιχ, "ποτέ αναγνώριση του νεοναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία" δήλωνε ο Τσίπρας ως ηγέτης της ευρωπαϊκής αριστεράς και κατάγγειλε τον Βενιζέλο που πήγε πρώτος να συγχαρεί τους ναζί πραξικοπηματίες κι έγινε ο στενότερος υποστηρικτής των ΟυκροΝαζί, προσφέροντας και ΔΩΡΕΑΝ νοσηλεία στους τραυματισμένους ναζί στον πόλεμο εναντίον των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονμπάς, για να μην αναφερθούμε στο ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, το σχίσιμο των μνημονίων και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας... Χαρακτηριστικό, Αύγουστος 2019: Ιστορική "δικαίωση" Τσίπρα από τον... Jean-Claude Juncker!

Όσο κι αν φαντάζει παράξενο, μόνον ο απερχόμενος πρόεδρος της Ε.Ε. Jean-Claude Juncker εκστόμισε την αλήθεια. Ήταν απόλυτα σαφής κι ειλικρινής: «Με την ψήφο δεν θα αλλάξετε τίποτα»!
Μάης 2019: Η ευρωπαϊκή "αριστερά" είναι νεκρή! Πέθανε... κι ενταφιάστηκε στον "προοδευτισμό" & τον "δικαιωματισμό"!

Μας φέρνει κάτι στο νου;

Πάιατ: «Αυτή η αναγέννηση των αμυντικών σχέσεων Ελλάδας - ΗΠΑ ξεκίνησε πραγματικά κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»

Τσίπρας... στην Ουάσινγκτον ενώπιον του Τραμπ: «Με τις ΗΠΑ μας συνδέουν κοινοί αγώνες για ελευθερία και δημοκρατία»

Εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες γι' αυτά; 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει. Είναι μια αποικία των ΗΠΑ!
Ένα δήθεν νόμισμα και μια χούφτα απάτριδων χαμηλόβαθμων πολιτικών και κομμάτων, στην υπηρεσία των τραπεζιτών και της ολιγαρχίας...
 
«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

3 σχόλια

 1. Πονάει το να χάνεις την κουτάλα έτσι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν περιμένει κανείς κάποια επανάσταση στην Ευρώπη από οποιοδήποτε κυβερνών κόμμα.
  Αν καταφέρουν να κάνουν ορισμένα ουσιαστικά πράγματα ενάντια στην υπάρχουσα κατάσταση στην Ευρώπη, αυτό θα μπορούσε να ήταν το πρώτο τεράστιο βήμα.
  Η μικρή Ουγγαρία π.χ. έκανε πολλά για το μέγεθος της σε αντίθεση με εμάς που παρά την καταστροφή, δεν έχει αλλάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ τα τελευταία χρόνια.
  Αν δε γίνει το πρώτο βήμα, όλα τα υπόλοιπα είναι σκέτος αέρας στην πράξη. Τώρα αν ο συνασπισμός της Μελόνι αποδειχθεί μια ανούσια ακροδεξιά τυπου χαζο-Τσίπρα από την ανάποδη, αυτό δεν το ξέρει κανείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι, η αλλαγή θα έρθει σταδιακά όχι σε μία κίνηση, αυτό που έρχεται σε μία κίνηση είναι η επανάσταση.

   Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση