GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Το προφίλ της μητέρας της 12χρονης στο Facebook...

Η 37χρονη μητέρα έπαιζε online πόκερ και χρησιμοποιούσε αγοραίες εκφράσεις σε διάφορες αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Facebook.  Στοιχεία...


Η 37χρονη μητέρα έπαιζε online πόκερ και χρησιμοποιούσε αγοραίες εκφράσεις σε διάφορες αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Facebook. 

Στοιχεία για τη ζωή που έκανε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια έρχονται στη δημοσιότητα.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το προφίλ της μητέρας στο Facebook, όπου η 37χρονη γυναίκα είχε πλούσια παρουσία, καθώς δημοσιοποιούμε πτυχές της ζωής της και της καθημερινότητας που είχε μαζί με τα παιδιά της.

Η 37χρονη είχε 38 διαδικτυακούς φίλους, έκανε πολλές αναρτήσεις με τραγούδια και «λάτρευε» τις εφαρμογές παιχνιδιών, με αδυναμία στο διαδικτυακό πόκερ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το STAR, η 37χρονη χρησιμοποιούσε συχνά αγοραίες εκφράσεις, είτε για να υποστηρίξει την ομάδα της είτε για να εκφράσει τα παράπονα της απέναντι στους άντρες.
 
Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί η ανάρτησή της από το 2016, όταν έγραφε: «Πίνουμε δηλητηριώδεις χημικές ουσίες στο σπίτι». Μάλιστα, τότε είχε κάνει tag στην ανάρτηση και τις ανήλικες κόρες της, με την 12χρονη τότε να είναι μόλις έξι ετών.


2 σχόλια

  1. Όποιος καταλαβαίνει την χρησιμότητα των αναφορών στο ότι η μητέρα "έπαιζε διαδικτυακά παιχνίδια" και "χρησιμοποιούσε αγοραίες εκφράσεις", ας διαφωτίσει κι εμένα.
    Το μόνο σοβαρό που διάβασα εγώ είναι τα περί χημικών ουσιών. Αλλά και πάλι, ό,τι κι αν προσάψει ο καθένας στην 37χρονη, δικαίως ή όχι μένει ν' αποδειχθεί, σε τίποτα δεν μειώνει τις ποινικές ευθύνες των φερόμενων ως βιαστών της 12χρονης και του φερόμενου ως βιαστή-μαστροπού.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,αλλα στα ματια του θρησκευομενου κυρ-Παντελη,οταν μια μαννα ειναι εξωλης και προωλης,τοτε και το παιδι τετοιο ειναι.Αρα,παρασυρθηκε ο χριστιανος.Ασχετα που πρεπει οι γονεις να πανε μεσα για παραμεληση κλπ[παιζουν δεν παιζουν διαδυκτιακα],το κοινωνικο και σχολικο περιβαλλον να αναρωτηθει γιατι δεν αντεληφθη κατι.Οσο για τα καλοπαιδα κανενα ελεος,ουτε σ'αυτους ουτε στους δικηγορους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση