GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για βιασμό 4χρονου αγοριού...

Νέα απίστευτη υπόθεση ολιγωρίας δικαστικών και αστυνομικών Αρχών, είδε το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο με την υπόθεση της ασέλγει...


Νέα απίστευτη υπόθεση ολιγωρίας δικαστικών και αστυνομικών Αρχών, είδε το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο με την υπόθεση της ασέλγειας κατά 4χρονου παιδιού από τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κραβαρίτη στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι πρωτοφανές το ότι ενώ υπήρχε καταγγελία και ασκήθηκε δίωξη από τις 28 Φεβρουαρίου του 2022, ο ποδοσφαιριστής παραμένει ελεύθερος καθώς ποτέ δεν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του παρά την παρέλευση 15 ολόκληρων μηνών.

Μάλιστα μόλις προχθες, Τρίτη, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητάς του, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αυτή τη χρονική στιγμή προκάλεσε πολλά ερωτήματα, εξαιτίας της προφανέστατης χρονικής καθυστέρησης.

Συγκεκριμένα, εδώ και 15 μήνες, στις 23 Ιουλίου του 2021 οι γονείς του τετράχρονου προχώρησαν σε καταγγελία στην Εισαγγελία Αγρινίου η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην εισαγγελία στρατοδικείου Ιωαννίνων καθώς ο Κραβαρίτης ήταν τότε φαντάρος.

Παράλληλα, όμως εκκρεμούσε δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Κραβαρίτη η οποία ασκήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2022. Με λίγα λόγια οι δικαστικές και αστυνομικές Αρχές άφησαν τον κατηγορούμενο για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου παιδιού να κυκλοφορεί ελεύθερος όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Εμπλέκονται δηλαδή στην υπόθεση της χρονικής καθυστέρησης, εξ’ αρχής η Εισαγγελία Αγρινίου, η Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων καθώς βεβαίως και η αστυνομική Αρχή της πόλης του Αγρινίου.

Το χρονικό της υπόθεσης
Την υπόθεση είχε δημοσιοποιήσει η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε ακόμα 200 μαρτυρίες κακοποίησης. Ωστόσο, η αστυνομική έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν σε εξέλιξη από τα τέλη του 2021. Οι περισσότερες βασικές πληροφορίες προέρχονται από όσα δήλωσε η ολυμπιονίκης.

Αναλυτικά όσα έχει αναφέρει:
«Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλές. Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι, όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι.

Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει. Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».


1 σχόλιο

  1. Μηπως απο πισω κρυβεται παλι κανενας προστατες παπαδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση