GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 36χρονη οδοντίατρος σε αναστολή...»

Σοκαρισμένη είναι η διαδικτυακή κοινότητα από μία είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο. Πρόκειται για αυτοκτονία μίας νεα...


Σοκαρισμένη είναι η διαδικτυακή κοινότητα από μία είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο. Πρόκειται για αυτοκτονία μίας νεαρής υγειονομικού που εδώ και πολλούς μήνες βρισκόταν σε αναστολή!

Αναρτήσεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία μίας 36χρονης κοπέλας, στις 29 Σεπτεμβρίου, που είχε συμμετάσχει και σε κινητοποιήσεις από τους υγειονομικούς σε αναστολή. “Η πρώτη αυτοχειρία υγειονομικού σε αναστολή είναι γεγονός: Η 36χρονη οδοντίατρος ... δεν είναι πια εδώ. Η εκδικητική συμπεριφορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει οδηγήσει για παραπάνω από ένα έτος τους χιλιάδες υγειονομικούς σε αναστολή στην απόλυτη ανέχεια. Η .ήταν κάτι παραπάνω από ενεργό κομμάτι του αγώνα αντίστασης των υγειονομικών σε αναστολή“.

Juliette Georgiades 
Η Χρυσάνθη δεν μένει πια εδω.
Η ανεμβολίαστη νέα γιατρός, κρέμασε την ζωή της σε ένα σκοινί γιατί δεν άντεξε το κλείσιμο του ιατρείου της εδώ και 12 μήνες, την οικονομική καταστροφή, το κοινωνικό bullying, την θλίψη, την απομόνωση και την κατάθλιψη που έφερε η αναστολή εργασίας
Via Mihalis Belouhiotis

αυτοχειρία υγειονομικού σε αναστολή
(Τον περασμένο χειμώνα όταν ήμουνα Αθήνα(και στο νησί φυσικά) συμμετείχα σε κινητοποιήσεις και δράσεις στήριξης των υγειονομικών σε αναστολή και φυσικά πέρασα αρκετές φορές από το υπουργείο υγείας
Πολύ λίγος κόσμος τους στήριξε δυστυχώς κινηματικα ,αν και ο απλός κοσμακης ήταν μαζί τους )

****
Γράφει ο Giorgos Giagkidis
Η πρώτη αυτοχειρία υγειονομικού σε αναστολή είναι γεγονός: Η 36χρονη οδοντίατρος #Χρυσάνθη δεν είναι πια εδώ.
Η εκδικητική συμπεριφορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει οδηγήσει για παραπάνω από ένα έτος τους χιλιάδες υγειονομικούς σε αναστολή στην απόλυτη ανέχεια.
Η Χρυσάνθη ήταν κάτι παραπάνω από ενεργό κομμάτι του αγώνα αντίστασης των υγειονομικών σε αναστολή.
Κάποιος φυλακισμένος που αυτομάτως τίθεται σε αναστολή πληρώνεται, οι υγειονομικοί εδώ και παραπάνω από ένα έτος δεν πληρώνονται, δεν ασφαλίζονται, ούτε έχουν δικαίωμα νόμιμης εργασίας, αυτό δεν είναι αναστολή, ονομάζεται εκτοπισμός, εφαρμοζόταν στη Χούντα.
Η Χρυσάνθη δεν ήταν βουλευτής, υπουργός, φονιάς, βιαστής ή παιδεραστής για να γλιτώσει από αυτή την εκδικητική κυβερνητική μανία.
Το έγκλημα της είναι πως δεν εμβολιάστηκε.
Η Χρυσάνθη ήταν ένας τόσο νέος άνθρωπος με κυριολεκτικά όλη τη ζωή μπροστά της. Ολα αυτά σε έναν κόσμο που πλέον το 99% των μέτρων κατά της πανδημίας έχουν απαλειφθεί, αλλά όχι στην Ελλάδα και τη δικτατορία της με προβιά κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Σκοτώνουν το μέλλον.
Η απώλεια της έχει ονοματεπώνυμο: Το σύνολο του ελληνικού κοινοβουλίου που στήριξε τα μέτρα φασισμού απέναντι στην κοινωνίας για όλους αυτούς τους μήνες και χρόνια, αλλά πολύ περισσότερο της αθλιότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Μέτρα που δίχασαν την κοινωνία, πλήγωσαν σοβαρά την υγεία των πολιτών, μέτρα που σκότωσαν την οικονομία και τα δικαιώματα μας, μέτρα που τελικά έφεραν χιλιάδες θανάτους.
Πόσες ζωές θα έσωζαν 7.000 και παραπάνω υγειονομικοί σε αναστολή;
Ολοι εσείς οι «καλά τους κάνουνε που δεν εμβολιάζονται» καλό είναι να κοιτάξετε το εφιαλτικό μειδίαμα σας στον καθρέφτη και να αηδιάσετε.
Και όλοι μας να θυμόμαστε σε αυτή την πατρίδα πως αγώνας δίχως θυσίες δεν είναι αληθινός αγώνας.
Για τον κάθε Χριστούλα και κάθε Χρυσάνθη, αντίσταση μέχρι την τελική νίκη, που θα έρθει μόνο με την λευτεριά.
#Υγειονομικός #Αναστολή #Αυτοκτονία

****
*Γράφει η Zafeiria Kakaletri
"Είχα κάτι άλλο να γράψω, αλλά θεωρώ υποχρέωση μου ηθική να πω το τελευταίο αντίο στη νεαρή συνάδελφο οδοντίατρο Χ. , η οποία , λόγω του πρωτοφανούς αντιεπιστημονικου, και όπως θα αποδείξω σε λίγο και εγκληματικού νόμου για την Υποχρεωτικοτητα του ε μ β ο λ ι α σ μ ο υ στους Υγειονομικους, είχε η κοπέλα από πέρυσι κλείσει το ιατρείο της γιατί δεν ήθελε να εμβολιαστεί.
Όπως ίσως γνωρίζετε, οι αν ε μ β ο λ ι α σ τ ο ι υγειονομικοι στη Ελλάδα, σε παγκόσμια πρωτοτυπία (συγχαρητήρια και πάλι στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση γιατί μαζί τα ψήφισαν) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΎΝ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΤΟΜΈΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΌΜΟ ΜΟΝΙΜΑ ΆΝΕΡΓΟΙ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΈΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΊ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΌΝΟ;)
Σημειώνω ότι ως νεαρή συνάδελφος ΔΕΝ ήταν ευκατάστατη, αντίθετα, όπως όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουμε ειδικά στην αρχή (αλλά πλέον και στη συνέχεια όπως είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας για πολλούς) είχε αρκετές οικονομικές δυσχέρειες, πολλώ δε μάλλον μετά που δεν εργαζόταν καθόλου.
Όλο αυτό της δημιούργησε εύλογα καταθλιπτική συνδρομή και όπως μαθαίνουμε δεν υπήρχε καμία στήριξη από ένα τουλάχιστον σημαντικό μέλος της οικογένειάς της που τη θεωρούσε επιπλέον τρελή γιατί δεν ήθελε να ε μ β ο λ ι α σ τ ε ι, ακόμα κι αν αυτό σημαινε να χάσει τη δουλειά της και τής ασκούσε διαρκώς bullying.
Η κοπέλα πριν λίγες ημέρες, υπό αυτή την πίεση βλέποντας το αδιέξοδο, δυστυχώς αυτοκτόνησε... Πώς θα ζήσει η μητέρα της τώρα; Ποια μάνα αντέχει την αυτοκτονία του παιδιου της;;
Έχω συγκλονιστεί. Το έμαθα σήμερα.
Την Χ. την είχα γνωρίσει λίγο στις πορείες των υγειονομικών στην Αθήνα.
Ευγενεστατη, γλυκύτατη, με το χαμόγελο της, να βοηθήσει παντού, και πολύ καλή επιστημών κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έβαλε τέλος στη ζωή της .
Και ηθικοί αυτουργοί είναι οι γελοίοι τύποι που μέσα στη Βουλή συμφώνησαν να αφήσουν άνεργους, στο έλεος της ανέχειας και της πείνας, όλους αυτούς τους ανθρώπους.
Δεσμευομαι, στο όνομα της συναδέλφου που γνώρισα και κάθε θύματος συναδέλφου και μη, αυτού του εγκλήματος που εκτυλίσσεται στη χώρα μας αυτή τη χρονιά, από τους άσχετους "ειδικούς" και τους επιπόλαιους πολιτικούς, όπως και τους τηλεγιατρους στα συστεμικα ΜΜΕ που έχουν υποκαταστήσει την Ιατρική γνώση, να μη σταματήσω να συμμετέχω σε νομικές ενέργειες, μέχρι να δικαιωθεί η μνήμη τους και αυτοί που είναι υπεύθυνοι, κάθε βαθμίδας, να πληρώσουν με κάθε νόμιμο τρόπο για αυτό το έγκλημα.
Παρακαλώ, ελάτε ΟΛΟΙ μαζί μας. Δεν έχει καμία σημασία αν έχετε ε μ β ο λ ι α σ τ ε ί και τι γνώμη έχετε για το ε μ β ο λ ι ο.
Ελάτε να τούς αναγκάσουμε να πληρώσουν για τη δυστυχία που προκάλεσαν και την ηθική αυτουργία στους αυτοκτονικους ιδεασμους των συναδέλφων και μη, σε όλους τους υπαλλήλους που εκβιαστηκαν να ε μ β ο λ ι α τ ο Υ ν για να μη χάσουν τη δουλειά τους, που ένιωσαν το αδιέξοδο αυτό ΕΝΤΕΛΏΣ ΆΔΙΚΑ.
Και τα συστεμικα ΜΜΕ, δε θα εξαιρεθούν από τις διώξεις. Πλύση εγκεφάλου στην κατάθλιψη και στον εκβιασμό.
Πλήρης απόδειξη με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ δεδομένα.
Είναι εγκληματίες επίσημα.
Χ. μου ... Συγνώμη.... Που δεν προλάβαμε....
Συγνώμη"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση