GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

47ΧΡΟΝΗ αυτοκτόνησε πέφτοντας από την Ακρόπολη...

Σε αυτοκτονία αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές, ο θάνατος της γυναίκας που έχασε τη ζωή της πέφτον...


Σε αυτοκτονία αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές, ο θάνατος της γυναίκας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον λόφο του Αρείου Πάγου στην Ακρόπολη.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η γυναίκα, 47 ετών, λίγο πριν πέσει στο κενό είχε επικοινωνήσει με τον σύζυγό της και τον είχε ενημερώσει για τις προθέσεις της.

Η γυναίκα, η οποία είναι Ελληνίδα, φέρεται να αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ψυχολογικά προβλήματα.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για δυστύχημα και ότι η γυναίκα γλίστρησε από τα βραχάκια σε μια προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Έκνε τον σταυρό της και έπεσε στο κενό


Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, η γυναίκα, 47 ετών και Ελληνίδα, όχι αλλοδαπή τουρίστρια όπως είχε αρχικά αναφερθεί, πήρε φόρα, έκανε τον σταυρό της και έπεσε στο κενό.

Την ώρα μάλιστα που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία, χτυπούσε επίμονα το κινητό της και, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο σύζυγός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση