GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΟΙ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ... ΘΗΛΥΚΟΣ ...«Μαυρογιαλούρος» η (υφυπουργός) Ζέττα Μακρή!

Από τη χθεσινή πρωθυπουργική περιοδεία στην Καρδίτσα αυτό που συζητήθηκε περισσότερο, όπως θα διαβάσετε και στο πολιτικό ρεπορτάζ, ήταν η στ...

Από τη χθεσινή πρωθυπουργική περιοδεία στην Καρδίτσα αυτό που συζητήθηκε περισσότερο, όπως θα διαβάσετε και στο πολιτικό ρεπορτάζ, ήταν η στιγμή που ο δάσκαλος στο χωριό Ανθηρό διαμαρτυρήθηκε ότι “το σχολείο μας δυστυχώς δεν έχει κεντρική θέρμανση” και ο Κυριάκος Μητσοτάκης του απάντησε “ ...διαδραστικό πίνακα έχετε; Άρα έχετε πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό”!!!

Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που στα δύσκολα ο κ. Μητσοτάκης πετάει διάφορα “κουφά”, εκτός τόπου και χρόνου, αλλά κι ο δάσκαλος γιατί ...διαμαρτύρεται; “Καινούργιος είναι;” κατά το γνωστό ανέκδοτο;. Στην Καρδίτσα είναι το χωριό και το σχολείο. Όχι στην ...Μαγνησία.

Βλέπετε, η καθ' ύλην αρμόδια για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ζέττα Μακρή δρα περισσότερο ως θηλυκός ... Μαυρογιαλούρος παρά ως υφυπουργός Παιδείας με ισότιμο ενδιαφέρον για όλα τα σχολεία της επικράτειας.

Την ώρα λοιπόν που στα χωριά της Καρδίτσας -όπως και στα περισσότερα ορεινά της χώρας- μαθητές και δάσκαλοι ετοιμάζονται να περάσουν έναν πολύ δύσκολο έως ανυπόφορο χειμώνα, η κ. Μακρή το έχει ρίξει στις (προεκλογικές) δημόσιες σχέσεις αυστηρά εντός των ορίων της δικής της “εκλογικής επικράτειας” .

Καθώς πλησιάζουν ολοταχώς οι κάλπες, η υφυπουργός έχει πάρει σβάρνα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του νομού Μαγνησίας και μοιράζει ως παροχές και τοπικά ...ρουσφέτια αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα για όλα τα σχολεία και τα παιδιά.

Μετά από κάθε επίσκεψη μάλιστα οι διευθύνσεις των σχολείων αναλαμβάνουν να εκδώσουν (αλίμονο...) “ευχαριστήριες” ανακοινώσεις και επιστολές “συγχαίροντας την κα Ζέττα Μακρή”.

Την ώρα λοιπόν που ο αναιδής δάσκαλος διαμαρτυρόταν ενώπιον του κ. Μητσοτάκη ότι το σχολείο τους δεν έχει θέρμανση και θα παγώσουν, η υφυπουργός ενώ θα έπρεπε αν μη τι άλλο να είναι εκεί παρούσα και να δώσει κάποιες εξηγήσεις, προτίμησε να βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα και να μαζεύει τα δικά της “κουκιά”.

Κάπως έτσι η “σοδειά” της χθεσινής ημέρας συμπεριλάμβανε δύο “γλειψιματικά” (και σχεδόν ...πανομοιότυπα) δελτία τύπου αφενός από την Διεύθυνση του Γυμνασίου Στεφανοβικείου και αφετέρου από τον Διευθυντή του 1ο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας τα οποία είχε επισκεφθεί προηγουμένως.

“Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Ζέττα Μακρή, η οποία ανταποκρινόμενη στο κάλεσμά μας για υλική στήριξη και εξοπλισμό του σχολείου μας, έσπευσε να μας συνδράμει, διαθέτοντάς μας επαρκές υλικό το οποίο καλύπτει μεγάλο μέρος των αναγκών του σχολείου μας” γράφουν οι μεν μη παραλείποντας να την αναφέρουν (το πιο σημαντικό, ε;) και ως “βουλευτή Μαγνησίας” . Για την “παράδοση εξοπλισμού με πίνακες μαρκαδόρους, ντουλάπες, θρανία και καθίσματα” είναι τα δεύτερα ευχαριστήρια.

Μια βόλτα στην διπλανή Καρδίτσα θα πάει τώρα η υφυπουργός; Ή δεν έχει ...ψηφαλάκια εκεί;
Ο κοριός

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση