GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΜΒΑ από τον Σκυλακάκη! «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ λεφτά για …μειώσεις φόρων»

Ξορκίζουν σε κάθε τους δήλωση οι υπουργοί της κυβέρνησης ακόμα και το παραμικρό σενάριο που αφορά μείωση φόρων. Αντ’ αυτού επιλέγουν να αυξ...


Ξορκίζουν σε κάθε τους δήλωση οι υπουργοί της κυβέρνησης ακόμα και το παραμικρό σενάριο που αφορά μείωση φόρων. Αντ’ αυτού επιλέγουν να αυξήσουν τις εισφορές για όλους τους ελ. επαγγελματίες από 1/1/23 με σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερα επιδόματα!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, “εξερράγη” μάλιστα στον “αέρα” του ΣΚΑΙ όταν  ρωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση δεν επιλέγει να μειώσει έστω τον ΦΠΑ για να αποκλιμακωθεί η ακρίβεια. "Εάν μειωσουμε το ΦΠΑ θα αυξηθεί το ρεύμα. Είναι πολύ απλό. Δεν έχουμε τους πόρους" ομολόγησε. Τώρα ξαφνικά “λεφτά…δεν υπάρχουν”, ενώ εδώ και δυομιση χρόνια έχουν δώσει αμέτρητα δισ. σε κάθε είδους επιδόματα.

1 σχόλιο

  1. Δεν πιστευω να μην εχετε λεφτα και για το βαουτσερ των ΚΔΑΠ;Γιατι η πλατφορμα για τις παρουσιες μας χαιρετισε,παρ'ολο που σταλθηκαν κωδικοι.Δεν θα θελατε να μαθετε τι θα συμβει,αν κανατε καμια πουστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση