GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ στην Λάρισα! «ΧΡΗΣΜΟΣ» Καραμανλή για τις υποκλοπές...

«Χρησμός» προέκυψε από τον Κώστα Καραμανλή στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητ...


«Χρησμός» προέκυψε από τον Κώστα Καραμανλή στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» , από τις  εκδόσεις Λιβάνη.

Όταν στο πόντιουμ βρέθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου, είπε: "Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος μου επιτρέπει να μεταφέρω μια φράση από τη συζήτηση που είχαμε χθες για τις υποκλοπές..." Ο πρώην πρωθυπουργός τού έγνεψε, τότε, «πες το».

– «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες!» ήταν η φράση Καραμανλή που μετέφερε ο δημοσιογράφος.

Προφανώς, ο Κώστας Καραμανλής αναφερόταν σε αμερικάνικες υπηρεσίες, τις οποίες χωρίς να ονοματίσει «έδειξε» όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών στις αρχές της πρωθυπουργίας του. Και προφανώς έδειξε ότι όχι μόνο θεωρεί ότι η ΕΥΠ «δεν είναι σοβαρή», αλλά και ότι επιμένει απολύτως στις θέσεις του για τις υποκλοπές, όπως τις παρουσίασε με την ομιλία του στα Ανώγεια, στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια από το θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση