GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΦΑΓΗ στο Facebook! ΑΠΕΛΥΣΕ 11.000 εργαζομένους της Meta ο Ζούκερμπεργκ...

Σε μια από τις μεγαλύτερες μαζικές απολύσεις εργαζομένων προχώρησε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ανακοι...


Σε μια από τις μεγαλύτερες μαζικές απολύσεις εργαζομένων προχώρησε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ανακοινώνοντας ότι χωρίς δουλειά μένουν συνολικά 11.000 εργαζόμενοι.

«Σήμερα ανακοινώνω ορισμένες από τις πιο δύσκολες αλλαγές που έχουν γίνει στην ιστορία της Meta. Αποφάσισα να μειώσω το μέγεθος της ομάδας μας κατά 13% και να απολύσω περισσότερους από 11.000 από τους ταλαντούχους εργαζομένους» ανέφερε στην επιστολή του προς τους υπαλλήλους του Facebook ο Ζούκερμπεργκ.

Στην ίδια επιστολή ανέφερε ότι «λαμβάνουμε επιλέον μέτρα για να γίνουμε μια πιο σφιχτοδεμένη και αποτελεσματική εταιρεία περικόπτοντας τα διαθέσιμα έξοδα και επεκτείνοντας το “πάγωμα” των προσλήψεων στο πρώτο τρίμηνο του 2023».

«Πρόκειται για μια λυπηρή στιγμή και δεν υπάρχει άλλο τρόπος. Σε όσους απολύονται θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνατε γι’ αυτή την επιχείρηση» πρόσθεσε στην επιστολή του ο Ζούκερμπεργκ.

Σύμφωνα με την απόφασή του οι απολυμένοι υπάλληλοι θα λάβουν αποζημίωση τεσσάρων μηνών και δύο επιπλέον εβδομάδες για κάθε χρόνο υπηρεσίας στην εταιρεία με την Meta να αναλαμβάνει να καλύψει την υγειονομική ασφάλιση για έξι μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση