GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ και τραυματίες! ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη...

Ένας νεκρός και τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός περιστατικού με πυροβολισμούς σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Π...


Ένας νεκρός και τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός περιστατικού με πυροβολισμούς σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Πανικός επικρατεί στην πλατεία με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Μαυροντυμένος άνδρας με κουκούλα άνοιξε πυρ σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και εξαφανίστηκε τρέχοντας, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Ακούστηκαν τουλάχιστον 4 -5 πυροβολισμοί.

Στην πλατεία επικράτησε πανικός, καθώς τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα με τον έναν να καταλήγει, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι, δύο να είναι σε σοβαρή κατάσταση και το τέταρτο άτομο πιο ελαφρά τραυματισμένο. Μεταξύ των τραυματιών και η σερβιτόρα της καφετέριας.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει την πλατεία και ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους τραυματίες. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση