GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΛΙ! ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΑ για δείγμα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας...

Δέσποινα Κουτσούμπα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στη "γιορτινή Αθηνα" του γόνου. Εδώ βλέπετε δρόμο της Νεαπολης κάθετο στην Ιππ...


Δέσποινα Κουτσούμπα
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στη "γιορτινή Αθηνα" του γόνου. Εδώ βλέπετε δρόμο της Νεαπολης κάθετο στην Ιπποκράτους (φωτογραφημενο από την Ιπποκρατους). Δεξιά βλέπετε τη Μαυρομιχάλη ως την Αλεξάνδρας.
Τι διακρινετε; Την τυφλα μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΜΠΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ. Δεν περισσεψε από το Μεγάλο Περίπατο ένα ευρώ να μας αλλάζουν λάμπες όταν καίγονται! ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΕΝΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙ από τα χριστουγεννιατικα το κέρατο μου, και πρέπει στο κεντρο της Αθήνας, στο καρακεντρο, στη Νεαπολη Εξαρχειων, να χρησιμοποιούμε τον φακό του κινητού για να μη σκοτωθούμε στα πεζοδρόμια #not του Μπακογιαννη!
Δεν αντέχω άλλο έχουμε περάσει με άχρηστους και άχρηστους δημάρχους, αυτό που συμβαίνει στη θητεία αυτού του τύπου, στην πολη με τα πιο ακριβα δημοτικα τελη, ξεπερνά την πιο νοσηρή φαντασία!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση