GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ για τον Κωνσταντίνο! ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Αθηνών η βασιλική οικογένεια...

Το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, στη Μητρόπολη των Αθηνών, επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη της βασιλικής οικογένειας, ώστε να ...


Το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, στη Μητρόπολη των Αθηνών, επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη της βασιλικής οικογένειας, ώστε να προσευχηθούν για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του «Υγεία».

Όπως έγινε γνωστό, μέλη της οικογένειας ταξίδεψαν από το εξωτερικό για να σταθούν στο πλευρό του Κωνσταντίνου, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Συγκεκριμένα, στη χώρα μας έφτασε εκτάκτως το Σάββατο η αδελφή του, Σοφία, που έχει τον τίτλο της βασιλομήτωρος στον ισπανικό θρόνο, ενώ ο βενιαμίν της οικογένειας, Φίλιππος, με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ, ταξίδεψαν από το Τζαϊπούρ της Ινδίας στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση