GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ! «ΛΙΜΝΗ» η Ποσειδώνος, καθίζηση στο κέντρο της Αθήνας...

Μια ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με τις κακοτεχνίες σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου, αρκούν προκειμένου να τους μετατρέψουν σε... λίμ...


Μια ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με τις κακοτεχνίες σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου, αρκούν προκειμένου να τους μετατρέψουν σε... λίμνες ταλαιπωρώντας εκατοντάδες πολίτες. Κάθε φορά λοιπόν, που πιάνει βροχή λίγο πιο δυνατή από το συνηθισμένο οι αντοχές και τα νεύρα οδηγών και πεζών δοκιμάζονται. Χαρακτηριστικές των παραπάνω είναι οι εικόνες που ακολουθούν από την Παραλιακή Οδό στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση τον Πειραιά, κατεβαίνοντας από τη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Σταύρος Νιάρχος, στην στροφή προς Πειραιά.


Διακοπή κυκλοφορίας λόγω άντλησης υδάτων
Λίγο μετά τις 5 μ.μ. διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος στο ύψος του παλαιού Ιπποδρόμου στο ρεύμα προς Πειραιά προκειμένου να πραγματοποιηθεί άντληση υδάτων από την Πυροσβεστική, καθώς η κατάσταση είχε γίνει πραγματικά απελπιστική και ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος.


Καθίζηση στη Χαριλάου Τρικούπη
Νωρίς το απόγευμα έκλεισε η οδός Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας λόγω καθίζησης. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ύψος της οδού Τραπεζούντος όπου έχει υποχωρήσει το οδόστρωμα σε ένα σημείο του δρόμου λόγω εργασιών που είχαν γίνει στο σημείο και είχε αφαιρεθεί η άσφαλτος. Αν και το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο, δεν μπορούν να περάσουν τα αστικά λεωφορεία με συνέπεια να έχουν ακινητοποιηθεί και έτσι διακόπηκε η κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση