GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΑ ΠΑΕΙ και ο Σαμαράς στην κηδεία του τέως βασιλιά...

Παρών στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου  θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες. Συγκεκρι...


Παρών στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου  θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, στις 10:15 το πρωί της Δευτέρας ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης μαζί με τη σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι με δήλωσή του ο Α. Σαμαράς άφησε αιχμές για την απόφαση να κηδευτεί ο Κωνσταντίνος  ως ιδιώτης και όχι με τιμές αρχηγού κράτους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «μόνο τα αυταρχικά καθεστώτα συνηθίζουν να σβήνουν φωτογραφίες και σελίδες ολόκληρες ενώ οι Δημοκρατίες δεν αποσιωπούν το παρελθόν τους».

Σημειώνει δε με νόημα πως «ο θάνατος ενός πρώην Ανώτατου Άρχοντα όμως - πέρα από την ανθρώπινη πλευρά - έχει συμβολική σημασία».


1 σχόλιο

  1. Τελικα,ρε κατακαημενοι ΝΔκρατες και απανταχου κυρ παντεληδες το κομμα σας το καταντησαν ενα χουντοβασιλικο μορφωμα απο λησταρχους.Ουτε ο Πετρος ο Γαρουφαλλιας[ο θειος της Δαφνης του "αντιστασιακου"Σημιτη]θα το φανταζοταν.Τελικα ο Κασιδιαρης φανταζει πιο κεντρο δεξιος απο δαυτους.[αφηνω το παλιοκουμμουνι τον Μπογδανο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση