GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ζητά από την Pfizer να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ για τους «μεταλλαγμένους ιούς»...

Ο γερουσιαστής Marco Rubio της Φλόριντα έστειλε επιστολή στην Pfizer μετά την δημοσιοποίηση βίντεο του Project Veritas που αποκάλυψε ότι η ...


Ο γερουσιαστής Marco Rubio της Φλόριντα έστειλε επιστολή στην Pfizer μετά την δημοσιοποίηση βίντεο του Project Veritas που αποκάλυψε ότι η εταιρεία μπορεί να διεξάγει έρευνα με σκοπό το κέρδος, την οποία αποκαλεί έρευνα «κατευθυνόμενης μετάλλαξης», για μετάλλαξη του COVID-19 για τη δημιουργία πρόσθετων ιών, με πιο ισχυρές παραλλαγές.

Το Project Veritas κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου ο Jordon Trishton Walker, για τον οποίο αναφέρουν ότι είναι στέλεχος της Pfizer, είπε ότι η εταιρεία μπορεί να διερευνά έναν τρόπο «μετάλλαξης» του COVID μέσω «κατευθυνόμενης εξέλιξης» για την ανάπτυξη μελλοντικών εμβολίων.

«Εάν οι ισχυρισμοί που περιγράφονται στο βίντεο είναι αληθινοί, η Pfizer έχει θέσει την επιθυμία της για κέρδος πάνω από την ανησυχία της εθνικής και παγκόσμιας υγείας και πρέπει να λογοδοτήσει», δήλωσε ο Rubio.

Ενώ η Pfizer δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την επαγγελματική σχέση με τον Walker, ο ιδρυτής του Project Veritas, James O’Keefe, είπε ότι η σχέση αυτή έχει επιβεβαιωθεί.

«Είχαμε πολλές πηγές να επιβεβαιώσουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που λέει ότι είναι και δημοσιεύσαμε κάποια εσωτερικά έγγραφα της Pfizer που επιβεβαιώνουν την ταυτότητα αυτού του ατόμου», ισχυρίστηκε ο O’Keefe σε μια ανάρτηση του στο Twitter.

Στο μυστικό βίντεο, το οποίο έχει σχεδόν 17 εκατομμύρια προβολές στο Twitter, δείχνει τον Walker να συζητά ανέμελα την πιθανή χειραγώγηση του COVID από την εταιρεία.

«Ένα από τα πράγματα που εξερευνούμε είναι, γιατί να μην το μεταλλάξουμε μόνοι μας [COVID] για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε — να αναπτύξουμε προληπτικά νέα εμβόλια, σωστά; Άρα, πρέπει να το κάνουμε. Αν όμως το κάνουμε αυτό, υπάρχει κίνδυνος όπως, όπως μπορείτε να φανταστείτε – κανείς δεν θέλει να έχει μια φαρμακευτική εταιρεία που μεταλλάσσει τους ιούς», είπε ο Walker.

«Μην το πεις σε κανέναν. Υποσχεθείτε ότι δεν θα το πείτε σε κανέναν. Ο τρόπος με τον οποίο [το πείραμα] θα λειτουργούσε είναι ότι βάζουμε τον ιό σε πιθήκους και τους αναγκάζουμε διαδοχικά να συνεχίσουν να μολύνουν ο ένας τον άλλον και συλλέγουμε σειριακά δείγματα από αυτούς», εξήγησε.

Ο Ρούμπιο είπε, αν και ο Walker ισχυρίστηκε ότι η έρευνα είναι «διερευνητική», περιέγραψε λεπτομερώς πώς θα προχωρήσει η έρευνα, πώς οι επιστήμονες θα διοχετεύσουν τους μεταλλαγμένους ιούς σε πιθήκους και θα συλλέγουν σειριακά δείγματα από άλλους πιθήκους που έχουν μολυνθεί.

«Πρέπει να είστε πολύ ελεγχόμενοι για να βεβαιωθείτε ότι αυτός ο ιός [COVID] που μεταλλάσσετε δεν δημιουργεί κάτι που πηγαίνει παντού. Που, υποπτεύομαι, είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε ο ιός στη Γιουχάν, για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχει νόημα ότι αυτός ο ιός εμφανίστηκε από το πουθενά. Είναι ταύροι», είπε ο Γουόκερ.

Είτε πρόκειται για κέρδος έρευνας λειτουργιών είτε για επιλεγμένες μεταλλάξεις δομής μέσω κατευθυνόμενης εξέλιξης, όπως ισχυρίστηκε ο Walker, κάθε προσπάθεια να γίνει ένας ιός πιο μεταδοτικός και πιο θανατηφόρος είναι απρόσεκτη και επικίνδυνη. Περαιτέρω, ο κ. Walker δήλωσε ότι η Pfizer είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτήν την επικίνδυνη έρευνα, επειδή ο COVID και οι παραλλαγές του είναι «αγελάδα μετρητών» για την εταιρεία και οι ρυθμιστικές αρχές θα κάνουν τις προσπάθειές τους με ευκολία, επειδή ένα σημαντικό ποσοστό κυβερνητικών αξιωματούχων στοχεύει να εργαστεί για την Pfizer και άλλες βιοφαρμακευτικές εταιρείες και δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο τις μελλοντικές προοπτικές εργασίας τους!

Σε ένα άλλο viral βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Walker ανακρίνεται από τον ιδρυτή του Project Veritas, James O’Keefe, ο οποίος τον ρώτησε για τα σχόλια: «Δουλεύετε για την Pfizer, η ερώτησή μου για εσάς είναι γιατί η Pfizer θέλει να κρύψει από το κοινό το γεγονός ότι μεταλλάσσουν τους ιούς COVID;».

Ο Walker σηκώνεται και λέει: «Θεέ μου. Τι είναι αυτό; Είναι αυτή η πραγματική ζωή; Προσπαθούσα να εντυπωσιάσω κάποιον σε ένα ραντεβού λέγοντας ψέματα. Είμαι απλώς κάποιος που εργάζεται σε μια εταιρεία που προσπαθεί να βοηθήσει κυριολεκτικά το κοινό».

Αργότερα στο βίντεο, ο Walker φαίνεται να προσπαθεί να αρπάξει μια συσκευή από τον O’Keefe, λέγοντας: «Δώσε το, τι συμβαίνει εδώ;».

Ο Walker κάλεσε την αστυνομία, δεν έγιναν συλλήψεις, αλλά ο αξιωματικός του NYPD είπε ότι αν ο O’Keefe παρέμενε στη σκηνή, θα είχε συλλάβει τον Walker.

Ο εκπρόσωπος Matt Gaetz, R-FL, επαίνεσε το Project Veritas για την έκθεσή του: «Ο Θεός να ευλογεί το Project Veritas και τους γενναίους δημοσιογράφους τους!» έγραψε στο Twitter. Η Pfizer δεν έχει επιβεβαιώσει την απασχόληση του Walker και δεν έχει απαντήσει στο Project Veritas για σχολιασμό.

1 σχόλιο

  1. Τα ΝΔ ακκάου των social είναι λογικό να παριστάνουν τα παγώνια. Τι να πουν...
    Τα λαλίστατα ακκάου των ζαίων όπως π.χ της Marka2, που στο PressGR την έχετε περί πολλού, γιατί σιωπούν;
    Να δούμε, πότε θα "σηκώσετε" το βίντεο με τον κτηνίατρο ν' αντιμετωπίζει κανονικούς δημοσιογράφους και να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση