GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του χρόνου παιδιά της Ρωσίας να μας έχετε απαλλάξει και μας, από την Δυτική σκλαβιά!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Τα Ρωσικά τανκς μπήκαν στο Βερολίνο, για δεύτερη φορά! Μετά τον Β΄ΠΠ ένα Ρωσικό τανκ στήθηκε, έξω από την...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Τα Ρωσικά τανκς μπήκαν στο Βερολίνο, για δεύτερη φορά!
Μετά τον Β΄ΠΠ ένα Ρωσικό τανκ στήθηκε, έξω από την... πρεσβεία της Ρωσίας, για να "χαιρετήσει", την πρώτη επέτειο της Ειδικής Επιχείρησης, στην Ουκρανία.
Η απόπειρα των Ουκρανών και της Γερμανικής κυβέρνησης να στηλιτεύσει, μ΄αυτόν τον τρόπο την επιχείρηση, είχε μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα!
Οι Ρώσοι πανηγυρίζουν για τις παλιές δόξες τους και ταυτόχρονα γελάνε με τα χάλια της Δυτικής προπαγάνδας.
Στην Χάγη οι χολωμένοι διαφημιστές  του φασιστικού καθεστώτος σκέφτηκαν να στήσουν, μπροστά στην Ρωσική πρεσβεία, μια "λατέρνα"(;;;), που παίζει τον Εθνικό Ύμνο της Ουκρανίας😂, σπάζοντας τα νεύρα των περιοίκων.
Στην Πολωνία, οι κάτοικοι, γύρω από την Ρωσική πρεσβεία, ξύπνησαν έντρομοι, από τους ήχους των σειρήνων πολέμου, μέχρι ν΄αντιληφθούν ότι πρόκειται για "ιβέντ", προς τιμήν της πρώτης επετείου!
Ο "Ουκρανισμός", ως παραλλαγή της ασθένειας του φασισμού έχει καταλάβει όλες τις ανίσχυρες να κρύψουν την πραγματική του ταυτότητα, χώρες της Δύσης!
Και του χρόνου παιδιά της Ρωσίας να μας έχετε απαλλάξει και μας, από την Δυτική σκλαβιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση