GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικονομικός πόλεμος! Το γιουάν (ζένμινμπι ¥;) ξεπέρασε το δολάριο στο εξωτερικό εμπόριο της Κίνας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Κάθε πόλεμος κερδίζεται πριν γίνει. » Σουν Τσου , " H Τέχνη του Πολέμου "...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Κάθε πόλεμος κερδίζεται πριν γίνει.»
Σουν Τσου
, "H Τέχνη του Πολέμου"...

Για πρώτη φορά στην ιστορία... το γιουάν ξεπέρασε το δολάριο και έγινε το πιο χρησιμοποιούμενο νόμισμα της Κίνας σε διασυνοριακές συναλλαγές κι αυτό σύμφωνα με την "Bloomberg". Τώρα το μερίδιο του γιουάν είναι 48%, και το 2010 ήταν 0%!

Το Μάρτη, το γιουάν ήταν το νόμισμα που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο για διασυνοριακές συναλλαγές στην Κίνα, ξεπερνώντας το δολάριο για πρώτη φορά. Το γιουάν χρησιμοποιήθηκε στο 48,4% όλων των διασυνοριακών συναλλαγών, ενώ το μερίδιο του δολαρίου μειώθηκε στο 46,7% (από 48,6% τον Φλεβάρη).

Εύστοχα έχει επισημάνει η Ιωάννα Υψηλάντη: Η αποδολαριοποίηση, στα παγκόσμια αποθέματα...

Οι κυρώσεις-εμπάργκο της "πολιτισμένης" δύσης, του 15% του παγκόσμιου πληθυσμού, εναντίον της Ανθρωπότητας (85%) καλά κρατούν! Όλα για τον Νατοϊκό κοκαϊνομανή των Ουκροναζί!

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση