GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΙΕΣΕΙΣ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ με το ΠΑΣΟΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης;

Στενό pressing σε Ντέμη Νικολαΐδη από το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη για να συμπορευτεί με το κόμμα και να είναι υποψήφιος στις προσεχείς...


Στενό pressing σε Ντέμη Νικολαΐδη από το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη για να συμπορευτεί με το κόμμα και να είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διαδρόμους της Βουλής, ο Νίκος Ανδρουλάκης θεωρεί τον Ντέμη Νικολαΐδη ένα «βαρύ χαρτί» για τις προσεχείς εκλογές και προσπαθεί να βρει δίαυλο επικοινωνίας και να τον πείσει να «κατέβει» στις εκλογές τον Μάιο. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πάντα από τη Βουλή και όχι από την πλευρά του παλαίμαχου άσου, ο Ντέμης το σκέφτεται χωρίς, όμως, να έχει απαντήσει ξεκάθαρα, ενώ είναι δεδομένο πως οι δύο πλευρές τηρούν σιγή ισχθύος.

Λέγεται πως εφόσον ο Νικολαΐδης πει το «ναι» στον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ, θα διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού στην Ανατολική Αττική.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε δεχθεί τη βολιδοσκόπηση και του Γιώργου Παπανδρέου τον Γενάρη του 2015 για συμπόρευση με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Ενώ τον Δεκέμβριο του 2022 διαψεύστηκε η είδηση που φιλοξένησε το «pontiki» που ανέφερε πως ο Ντέμης σκεφτόταν να αποδεχθεί πρόταση του Γιάννη Βούρου για να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Φιλαφέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση