GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Κούλογλου για Γεωργούλη! «ΥΠΗΡΧΑΝ πριν από καιρό φήμες που μας τις είχε διαψεύσει...»

Στην υπόθεση της άρσης ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, μετά από καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για τη...


Στην υπόθεση της άρσης ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, μετά από καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για τη διαγραφή του από το ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

«Υπήρξαν πριν από αρκετό καιρό κάποιες φήμες, απροσδιόριστες τελείως. Ερωτήθηκε αρμοδίως (από τον Δημήτρη Παπαδημούλη) ο κ. Γεωργούλης, είπε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε, επειδή το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο» είπε, σε δηλώσεις του στον ANT1.

Ερωτηθείς αν οι «απροσδιόριστες φήμες» περιελάμβαναν την πληροφορία ότι υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, απάντησε κατηγορηματικά πως όχι. «Δεν αφορούσαν συγκεκριμένο πρόσωπο, τόπο ή χρόνο» διευκρίνισε ο ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Αρώνη για το Open, πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκίνησε να απασχολεί πριν από τρία χρόνια.
Συγκεκριμένα, είχε γίνει μια καταγγελία ανώνυμα από την ίδια την καταγγέλλουσα για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό, χωρίς η ίδια να κατονομάζει τον θύτη. Το ό,τι πρόκειται για τον Αλέξη Γεωργούλη, η καταγγέλλουσα το αποκάλυψε το τελευταίο διάστημα για αυτό υπήρξε και καθυστέρηση από την έρευνα της αστυνομίας του Βελγίου για να προχωρήσει παρακάτω η έρευνα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση