GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ! ΝΕΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ του ΛΕΞ με 20.000 κόσμο...

Με κόσμο, συνθήματα, πανό και ρίμες γέμισε η Γεωπονική Σχολή Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία για τα έξοδα προφυλακισμένων. Στη συναυλ...


Με κόσμο, συνθήματα, πανό και ρίμες γέμισε η Γεωπονική Σχολή Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία για τα έξοδα προφυλακισμένων.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Χαρά, Ζήνων, Sci-Fi River, Answer & Eversor, Tiny Jackal and the Yellow Mary, Φιάσκο, ΝΙΟ.ΣΤΕ, APO, Mc Yinka ενώ μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο ΛΕΞ.

H είσοδος ήταν ελεύθερη ενώ υπήρξε κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση στο πλαίσιο μιας κίνησης αλληλεγγύης από πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού hip hop.

Στο κάλεσμα ξεκαθαριζόταν: «Σεξιστικές, ρατσιστικές και ευρύτερα παραβιαστικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές. Στον χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση και πρώτες βοήθειες για οτιδήποτε χρειαστεί παρακαλούμε απευθυνθείτε στα μπαρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση